19 Nisan 2024 Cuma

Bagajda gitti, özel ambulansla geldi

Bagajda gitti, özel ambulansla geldi

Sağlık

Isparta'da, diyaliz tedavisi gördüğü Süleyman DemirelÜniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hastanakil ambulansı olmadığı için minibüs bagajında taşınan 65 yaşındaki HalimeTuncer, Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. SDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Yorgancıgil, kendi merkezlerinde yatalak hastaları nakledecekambulans bulunmadığı için hastayı Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk ettiklerinisöyledi. Aynı hastaneye daha önce de hastayı sevk etmek istediklerini, ancak hastaneninkabul etmediğini kaydeden Prof. Dr. Yorgancıgil, "Konu basına yansıyıncakabul ettiler. Böylelikle diyaliz hastası Halime Tuncer ambulansla diyalizmerkezine gidip gelebilecek" dedi.

BU KEZ EVDE SAĞLIK HİZMETİ ARACIYLA GELDİ

Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Halime Tuncer, bugünhastaneden evine, 'Evde Sağlık Hizmetleri' birimine ait özel nakil aracıylagötürüldü. Tuncer, bu kez çarşaf yerine sedyeyle evine çıkarıldı.

'ÇOK MUTLU OLDUK'

Halime Tuncer'in kızı Ayşe Çokar, annesinin Isparta DevletHastanesi'ne sevk edilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Bundanböyle annesinin minibüsün bagajında değil hasta nakil aracıyla taşınacağınıaktaran Çokar, "Devlet hastanesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz"dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR