29 Mart 2024 Cuma

AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE 5 HEKİM AÇIĞA ALINDI

AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE 5 HEKİM AÇIĞA ALINDI

Sağlık

FETÖ/PDY örgütüne yönelik Kamu'da sürdürülen açığa almalar  kapsamında Isparta Ağız Diş Sağlığı merkezinde görevli 5 diş hekimi ve 1 teknisyen açığa alındı.

İŞTE O İSİMLER:

Diş Hekimi - Erkan Karatekeli

Diş Hekimi - Neslihan Atılgan

Diş Hekimi - Nigar Gökdoğan

Diş Hekimi - Ümmü Gülsüm Alkış

Diş Hekimi - Esra Sarıcık

Teknisyen - Şenay Oyman

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erkan Karatekeli

01 Eylül 2018 Cumartesi 22:50

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste Erkan Karatekeli

Hasta gözünden

23 Ağustos 2016 Salı 23:24

Erkan Bey son derece başarılı bir hekim. Ödüllendirilmesi gerekirken?????? Umarım en kısa sürede görevine döner biz hastalar da onun hekimliğinden yararlanmaya devam ederiz.

Hak yerini bulmalı

23 Ağustos 2016 Salı 23:19

Erkan Beyin çok iyi bir hekim olduğunu düşünüyorum. İşini bu kadar özveri ile yapan insanlara ödüller verilmesi gerekirken, niçin bunlar yaşanıyor? Umarım kısa sürede görevine döner. Biz hastaları da ona dişlerimizi yaptımaya devam ederiz.

Adalet lütfen

19 Ağustos 2016 Cuma 23:38

Erkan bey son derece dürüst, başarılı bir hekim haslarıyla diyaloğu mük****l.Vatanını milletini seven beyefendi umarım en kısa zamanda görevinin başına döner.

JOHNY RİNGO

19 Ağustos 2016 Cuma 15:33

ÇOÇUKLARINI 17/25 ARALIK İHANET OLAYINDAN SONRA HALA CEMAAT OKUL VE DERSHANELERİNE GÖNDERENLERDE ARAŞTIRILSIN VE GEREKEN NEYSE YAPILSIN

antifetö

19 Ağustos 2016 Cuma 15:29

Adam gibi adamdır Erkan Karatekeli.. adaletli dürüst lütfen harcamasın bu insanlar.. Fetö ile alakası olduğunu sanmıyorum..

Teker Teker

19 Ağustos 2016 Cuma 11:22

Öyle yakınen tanımakla manımakla olmaz bu işler, alın alın bunları hepsini alın. Babasının malı gibi yöneticilik yapmak neymiş anlasın

GENÇ SENİRKENTLİ

19 Ağustos 2016 Cuma 08:42

CEMAAT EVLERİNDE, YURTLARINDA KALIP KÖRFEZ DERSHANESİ KPSS KURSLARINA GİDİP GEÇEN SENE VE BU SENE ATANANLARDA ARAŞTIRILSIN AÇIĞA ALINSIN.. DERSHANE MALİ KAYITLARINDA İSİMLERİ MUTLAKA VARDIR.. 17/25 ARALIK İHANET HAFTASINI BİLDİKLERİ HALDE DERSHANEYE DEVAM ETTİLER.. BİR BAKIMA PARASAL OLARAK YARDIM ETTİLER..

Milli

18 Ağustos 2016 Perşembe 22:04

Altinbasakta. Hainbasak. Ta cocuk okutanlari milli egitim almiyor. Diger kurumlar aldi. Korfezde 17 25ten sonra cocugu olanlarda alinmadi mudur bey duy lutfen

Bir Dost

18 Ağustos 2016 Perşembe 18:35

Sapla saman karışmasın lütfen! Erkan beyi ve ailesini çok yakınen tanırım FETÖ yle asla bi ilişkisi olmamıştır. Fikri açıdan kesinlikle alakası yoktur. İnşaallah görevi başına tekrardan dönecektir.

Bir Dost

19 Ağustos 2016 Cuma 06:05

Ayrıca daha düne kadar bu örgüt, cemaat iken kişiler hatta en saygın bürokratlar evlatlarını okullara yurtlara etüt merkezlerine göndermekte sıkıntı yoktu hatta evlatları prestij kazanıyordu! Yani demem o ki dolaylı dolaysız biz olmasakta akrabalarımız bi şekilde bu cemaate üye olmadan kesişmiştir! Sapla saman burada ayrışmalı!!! Ben çok Erkan beyi ve ailesini çok yakınen tanıyan birisi olarak FETÖ yle bi bağlantısının olmadığına eminim. Açığa alınmakla atılmak çok farklı şeyler...

Bir Dost

19 Ağustos 2016 Cuma 05:55

Sanırım siz çok ajan filmi seyrettiniz! Kardeşinize bile güvenmediğinize göre!İkili ilişkilerde bir arkadaşınızın dostunuzun veya akrabanızın nereye üye olduğunu ne yaptığını bilmiyorsanız o sizin asosyal bi kişilik olduğunuzu belirtir!FETÖ dediğiniz örgüt bundan 5 sene önce ****et legal ve el üstünde tutulan bi cemaatti! Kişiler (istihbari kurumlarda çalışmayanlar) bu cemaate üye olduklarını saklama gereksinimi hissetmiyorlardı! Kaldı ki bir diş hekimi bu tarz kripto yapma gereksinimi duymaz!

NEREDEN BİLİYORSUN

19 Ağustos 2016 Cuma 00:19

NEREDEN BİLİYORSUNUZ?EMİNMİSİNİZ?ŞUANDA KARDEŞİNE BİLE GÜVENEMEZKEN SİZ DİYORSUNUZ Kİ BEN YAKİNEN TANIRIM HİÇ BİR BAĞLANTISI YOKTUR DİYORSUNUZ?NEREDEN BİLİYORSUNUZ?YOKSA SİZDEDE BİR FETO BAĞLANTISIMI VAR?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR