19 Mart 2024 Salı

10 YILDIR AĞRI ÇEKEN HASTAYI 3 SAATTE SAĞLIĞINA KAVUŞTURDU

SDÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Öğretim üyesi  Doç. Dr. Özgür İsmailoğlu, 10 sene önce bel fıtığı denen hastaya bel kayması teşhisi koydu. İsmailoğlu, 3 saatlik operasyon sonrası hastayı sağlığına kavuşturdu.

Sağlık

10 yıl önce bel fıtığı teşhisi konulan ancak tedavilerine yanıt alamayan Ayten Oruç isimli hasta, SDÜ Tıp  Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne başvurdu. Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Öğretim üyesi  Doç. Dr. Özgür İsmailoğlu, tarafından hastanın bel fıtığı değil, belinde kayma olduğu tespit edildi.  Oruç, 3 saatlik bir operasyon sonrası sağlığına kavuştu.  

SDÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Öğretim üyesi  Doç. Dr. Özgür İsmailoğlu , “10 sene önce bel fıtığı teşhisi konan hasta, 10 senedir bu sıkıntıları çekiyordu. Hastanın bel ağrısı ve bacak ağrısı şikayeti vardı. Sol bacağında uyuşma vardı. Hastanın o kanalını genişlettik, kireçlenmeleri temizledik, hareket olan bölüme vida koyarak beldeki hareketi durdurduk” dedi. Bel fıtığının gizli adının aslında bel kayması olan bir hastalık olduğunu kaydeden İsmailoğlu, “Hastamıza bel kayması teşhisi konuldu. Ameliyatını olup hastamız sağlığına kavuştu.  Hastaya 10 sene önce bel fıtığı denmiş, hastamızı 3 saatlik bir ameliyat sonrası eski sağlığına kavuşturduk. Hastaya 10 senedir bel fıtığı denip oyalanarak zaman kaybettirmişler, hastanın bel kayması olduğunu platin koyarak 10 sene sonra eski sağlığına kavuştu” dedi.

10 yıl sonra yeniden sağlığına kavuşan  Ayten Oruç  da “Ayakta uyuşma vardı ve lavoboya otururken ağrı vardı bel ağrısı çekiyordum. Şehir hastanesine gittim orada bana ameliyat dediler, sonra biz oradan çıkıp özgür hocaya geldik, özgür hocam da ameliyat olacaksın bel kayması var dedi. 6 Eylülde ameliyat oldum.Şimdi ise ağrım sancım yok ama sadece ayağımda hafif bir uyuşma var, doktor bey o da zamanla geçeceğini söyledi.  10 senedir bu şikayeti çekiyordum, şimdi ise bu ağrıdan kurtuldum. Ben hastaneye gittim orada beni fizik tedaviye gönderdiler ben hiç ağrı sızı çekmedim geçtiğimiz aya kadar yeni başladı benim ağrılarım en çok lavoboya otururken, kalkarken çok kötüydüm ağrı sızı sol bacağıma vuruyordu, şimdi ağrım ve sızım kalmadı 10 senedir bana bel fıtığı dediler başka bir şey demediler. Özgür hocama geldiğimizde hocam bize fıtık olmadığını, bel kaymasını olduğunu birde kireçleme olduğunu söyledi” dedi. Oruç,  kendisini tedavi eden İsmailoğlu ve ekibine teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fatma Kuru

06 Ekim 2017 Cuma 13:49

kerem kerim bey bir ameliyatla bitmiyor derdi ceken bilir siz yanlış tedavi gordunuzmu ağrılar acılar içinde kaldınizmi size umut bağlayan gozunuzun içine bakan bir evladımız varmı okadar basit değildir

Fatma Kuru

06 Ekim 2017 Cuma 01:31

Özgür hocam benimde ameliyatımı yapti riskli bölgeden beyin tümörü ve ardindan da işin tedavisini ben önce büyük araştırma hastanelerine gittim hep epilepsi tanısı koyup ilaç yazıp gönderdiler bir buçuk yıl yanlış tedavi gördüm bir buçuk yılda üç sefer atak geçirdim ve basit ataklar değildi yoğun bakımda kaldim taki özgür hocama gideli hastaligimi araştırmalar sonucu Özgür hocam buldu ameliyat etti önce Allah'ım sonra Özgür hocam sayesinde sağlığıma kavuştum çocuğumun başındayım

Kerem kerim

05 Ekim 2017 Perşembe 13:17

Topu topu bel amelleyati yapmış ne kadar abartmisim iz abariii

Cnyt krnz

03 Ekim 2017 Salı 20:14

Özgür ismailoğlu gerçekten çok başarılı bir hocamız, sahsımın omurga kırıklarında bizzat ilgilenerek yardımcı olduğu gibi kayınvalidemde olan risk taşıyan boyun fıtığı ameliyatı bizzat yaparak ve sürekli ilginerek takip etmistir, kendisine bir kez daha teşekkür ederiz...

ötükenliler

03 Ekim 2017 Salı 12:24

Özgür hocanın arkasındayız bu böyle bilinsin. onu kimseye yedirmeyiz. en başarılı doktorlardan birisidir. başarılarınız daim olsun özgür hocam.

Devrim bülent

02 Ekim 2017 Pazartesi 15:05

Çünür ün yolları bizi de fitık etti . Başkan yol yapmıyor bari bizi ameliyat ettirsin

ali

02 Ekim 2017 Pazartesi 13:34

Adamın kıralıdır özgür hocam

ali

02 Ekim 2017 Pazartesi 10:04

başarılı bir doktor. gene iyi bi iş çıkarmış, beni de amaliyat etmişti savolsun doktur bey

Vatandaş

02 Ekim 2017 Pazartesi 09:38

Bel fıtığı olanlar bir daha baktırsın, doktor beyi tebrik ederiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR