18 Nisan 2024 Perşembe

ŞEHİR HASTANESİNDE DOKTORLAR İÇİN PANİK BUTONU KONULACAK

ŞEHİR HASTANESİNDE DOKTORLAR İÇİN PANİK BUTONU KONULACAK

Sağlık

ISPARTA Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz, Isparta Şehir Hastanesi'nde doktor güvenliği için masaların altına panik butonu konulacağını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla 24 Mart'ta resmi açılışı yapılan Isparta Şehir Hastanesi gazetecilere tanıtıldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Yavuz gazetecilere hastaneyle ilgili bilgi verdi. Hastanenin hizmete girdiği süre içerisinde 40 binin üzerinde hastayı muayene ettiklerini anlatan Yavuz, 40'ın üzerinde doğum gerçekleştiğini ve 100'ün üzerinde ameliyat yapıldığını söyledi.

'HEKİM İHTİYACIMIZ VAR'

 Hastanede 148 hasta yönlendirme personeli, 4 mini golf arabası, 14 doğum odası, 14 anne misafirhanesi olduğunu anlatan Yavuz,"Şehir hastanemizde mevcut hizmetler açısından doktor sıkıntımız yok.Ancak ilave birimlerimiz için hekim istiyoruz. Sağlık Bakanlığımızın ön görüsüde bu yönde. Bu anlamda hekim ihtiyacımız var. Bakanlığa bunu sunduk ve onlarda olumlu gördü. 1 aylık süreçte zorunlu devlet hizmeti kuraları açıklanacak orada bu taleplerimiz karşılanacak" diye konuştu.

'PANİK BUTONU VAR'

Doktorların güvenliği için doktor masaları altına panik butonu konulacağına da dikkati çeken Yavuz, şöyle dedi:

"Doktor panik butonuna basarsa güvenlik görevlilerimiz olaya müdahale eder. Doktorun yanında sekreter olmaması hasta mahremiyeti açısından çok önemli. Hastanın özel bir problemi vardır, bunu doktorla paylaşacaktır ama üçüncü bir kişinin bunu duymasını istemiyordur, fakat eski sistemde bunu sekreterler duyuyordu. Şimdiki sistemde bu yok. Yeni sistemde veri girişiyle ilgili bir yavaşlık var. Bunu alışınca aşacağız."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Madur

02 Nisan 2017 Pazar 16:06

Hüseyin bey çalışanlarınıza sahip çıkamadınız.sekreter,güvenlik temizlik görevlisi olan insanlar işinden oldular..sözde iş verdik çalışmadılar diyorsunuz.işden çıkarıldıklarını işe bırakmaya zorlandıklarını neden anlatmıyorsunuz.İnsanları madur ettiniz sağa sola bir kuru ekmeğe muhtaç ettiniz..panik butonu yapsanız nolur yapmasanız Ne olur ilk önce çalışanlarınızın bedduasını değil duasını almalıydınız..İnşallah sizde bizim gibi bir lokma ekmeğe muhtaç kalırsınız..

BUTON ÖNEMLİ

01 Nisan 2017 Cumartesi 13:25

Sanki hastane yapmış. Bundan sonra çay ocağı için buton koymasını kendilerinden bekliyoruz.

mehmet niğdeli

31 Mart 2017 Cuma 14:14

Bu şahıstan nasıl hastane birliği başkanı olmuş anlamış değilim. müdür yardımcısı şükrü kaplanda aynı boş yöneticilerden. sürekli palavra içinde konuşuyor bir romatoloji bölümünü açamadı ıspartaya. millet ta ankaraya gidiyor bu bölüm için.

Mağdur

31 Mart 2017 Cuma 13:37

Hasta iftira atarsa ve suçlarsa peki ne olacak o zaman bu panik butonu gerçekleri anlatacakmı

Hasta

31 Mart 2017 Cuma 13:35

Doktor içerde beni taciz ederse ne olacak panik butonuna bizde basabilirmiyiz

Vatandaş

31 Mart 2017 Cuma 13:34

Birazda gerçekleri konuşalım bence. Çok basit tüm çalışanlara anket yapın sonucu görün eğer sorun varsa hep beraber panik butonuna basarız

Panikli

31 Mart 2017 Cuma 09:45

Panik butonu mücdesini Isbarta halkına veren üseyin hocam teşekür ederiz. Panik atak ım var benim, bende basabilirmiyim tuşa

Hazıra kondun mu....

31 Mart 2017 Cuma 05:27

Büyük işler yapıyor genel sekreter. Panik butonunu hayata geçirmiş. Sanırsın hastane yaptı.

H.selek

31 Mart 2017 Cuma 04:19

Neden çocuk nörolojisi yok şehir hastanesinde

Dr

30 Mart 2017 Perşembe 20:25

Adam olana kapımız herzaman açık..

Osman kanat

30 Mart 2017 Perşembe 20:18

Doktor ihtiyaç diyorsunuz ama elinizdekilerr sahip çıkarıyorsunuz acil Dr Nazan hanım neden istifa etti neden Dr lar 100 hasta bakarken şimdi 50 bile bakamaz hale geldi süslü laflarla insanları kandırmayın hangi personeliniz Dr hemşire yada şirket elemanı mutlu bir anket yapın bakalım bütün şehir hastanesi çalışanlar evine gidince ne ailesiyle ne çocuguyla ilgilenmiyor sebep SİSTEMİ mahvetmeniz.

Gerçekleri gayet iyi biliyoruz

30 Mart 2017 Perşembe 17:48

Genel sekreter çok düşünceli peki bu iş bırakan sekreterler kafalarına göre gelen müdürler kim atadı bunları bakanlıkmı yada sekreterleri kim zorda bıraktı. Herkesı bir kişinin ustune yuklendirilenler bunları gözardı ettirebilirmisinz! Peki bunlari düşünüyormusunuz sayın genel sekreter ve siz bunları görmüyor musunuz Sayın bilgiç! Evet simdi istenileni degil olmasi gerekeni gerçekleştirin lutfen şehir hastanesi Allah'a emanet yoksaaaa

Mağdur hasta

30 Mart 2017 Perşembe 17:41

Acil servisin hali içler acısı arkada tek doktor cebelleşiyor nasıl YÖK hekim açığı

Aaaa

30 Mart 2017 Perşembe 17:26

Doktorla hasta arasında çıkacak her türlü sözlü yada fiziksel saldırıda haklıyı haksızı da söyleyecek mi acaba bu panik butonu, şahit nerde yeni sistemde?

Doktor

30 Mart 2017 Perşembe 17:14

Sekreterim yok. Panik butonum nerde?

bune korku

30 Mart 2017 Perşembe 17:02

Sayın Genel Sekreter bu ne korku Vatandaşlarımız Kültürsüz Saygısızmı da böyle gereksiz harcamalara giriyorsunuz Doktorlarımızla hastalarız arasında sorunlar varmış gibi huzur bozucu beyanatlarda bulunuyorsunuz yazık böyle bir açıklamayla ilgili Sayın Sağlık Bakanlığımızdan ve Güzide Ispartamızın Türkiye Demokrasi Kalesi Vekillerimizden Sayın Valimizin ilgilenmesi. Hele hele IspartalıHemşehrilerimizden özür dilenmesi gerekmektedir. Vatandaş olarak hakarete maruz değiliz Yoksa sizi istenmey

A a

30 Mart 2017 Perşembe 20:59

Bu ne korku diyen vatandaş bu ne yağcılık, bankada efendi gibi sırasını bekleyen vatandaş iş sağlığa gelince kural, sistem, sıra, saygı falan tanımıyor. Hasta haklarının sınırsız olduğunu sanan insanlarla dolu hastaneler nerede yaşıyorsunuz acaba??

hasta

30 Mart 2017 Perşembe 16:59

sayın huseyınbey hıcmı hasta hakları yok guvenlık dışarı yollayacak dr bakmayacak bızler seyredecez yok öyle bı şarkı yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR