19 Mart 2024 Salı

O EMEKLİ OLUYOR!

Terfi edemeyen, terfi etse de görev verilmeyen 2 bin emniyet müdürü ve amiri, "yaş haddi" ve "kadrosuzluk"tan emekli edilecek. Paralel yapının en etkin isimlerinden olan ve Isparta eski Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'da bu isimlerin başında geliyor.

RESMİ İLANLAR

İçişler Bakanlığı, terfi edemeyen 2 bin emniyet müdürü veamirini emekliliğe sevketme kararı aldı. Emniyet Genel Müdürlüğü HukukMüşavirliği emeklilik için çalışma başlattı.

 

Buna göre, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) uygulanan terfive emeklilik uygulamasına benzer bir düzenleme yapılacak. Terfi alan ama görevverilmeyen müdür ve amirler, "yaş haddi"nden, terfi edemeyen müdürlerise "kadrosuzluk"tan emekli edilecek.

 

Emniyet'te büyük operasyon . İşte emekli olunması istenen ve'emekli olmasın' denilen 3 bin emniyet müdürünün isim listesi yayınlandı. Meclis'tegörüşmeleri süren İç Güvenlik Tasarısıyla tasfiye edilecek müdürlerin listesiortaya çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zahit gürsrs

21 Ağustos 2019 Çarşamba 17:24

Madem suçlu milletten neden emekli maaşı alacak.

nalan

30 Ocak 2015 Cuma 16:46

evet bazıları gidiyor ama bazıları kalıyor bu liste olan biri var hemde azılı arkadaş çok fazla şeye gerek yok aslındda belli birimlerde çalışan şarka gelmeyen yada 1 kere gelenler kendileri askerde iken çocukları cematin okulunda bedava okuyanlar neden emekli edilmiyor

ahmet

28 Ocak 2015 Çarşamba 18:07

tarkancım dun bir yazı yazmıştım onu bir zahmet yayınlarmısın saygılar dilerim

ahmet

27 Ocak 2015 Salı 17:38

belediye operasyonunda kimlerin tapelerini sildigi kimleri neyin karşılıgında ipten aldıgı intihar eden emniyet müdür yardımcısının operasyon sabahı yaralanıp antalyada kanun dışı tedavi ettirilip hemen yurt dışına gönderilmesi bunların ortaya çıkmasını çok arzu ediyoruz büyüklerimizin dikkatine

Yazar

26 Ocak 2015 Pazartesi 23:33

Sayın müdür daha Isparta belediyesine yaptıgı operasyonun hesabını verecek kimlerle kimin talimatı ile masum kişileri yargılattı boş yere ceza evinde yatanların anneleri çocuklarının beddua larını çekecek bitmedi Adana daki yaptıklarınında hesabını verecek cevabı Allah'ın adaleti vardır

aynen doğru

27 Ocak 2015 Salı 09:27

muhakkak hesap var. hem dünyada hem ahirette.

ÖZGÜR

26 Ocak 2015 Pazartesi 20:25

Bu son yapılan operasyon ve adanadaki tırlarla ilgili önce adli yargı süreci var bu zatın muhtemelen ihraç ve cezaevi

YALNIZ KURT

26 Ocak 2015 Pazartesi 19:21

BU ÜLKEDE GAZ KOKSA PARELEL ?., PEKİYİ BU İŞİN MERİDYENİ KİM ? BU ARKADAŞLAR 11 YIL BERABER DANS ETTİLER , DEDİĞİ DEDİK ÇALDIĞI DÜDÜK DEYİLMİYDİ ? BAŞ EFENDİDEN PARELELİNİ TANIMIYORUM .PARELELİN AAA BABASI SARAYDA YAŞIYOR.??

Siz ?

26 Ocak 2015 Pazartesi 18:52

sizin kankiniz hasan ibicioğlu'nun kankisi degil mi bu adam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR