30 Nisan 2024 Salı

VALİDEN KYK YURDUNDA KALAN UMRECİLERE MORAL ZİYARETİ

VALİDEN KYK YURDUNDA KALAN UMRECİLERE MORAL ZİYARETİ

Isparta

Vali Ömer Seymenoğlu Umre ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra ülkemize dönen ancak Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilimizde bulunan Isparta ve Murat Hüdavendigar yurtlarında 14 süreyle misafir edilecek olan vatandaşları ziyaret etti, yurtta çalışan sağlık personeli ve diğer çalışanlarla bir süre görüştü.

Pencerelere çıkan vatandaşlar ile yurt bahçesinden selamlaşan Vali Seymenoğlu, “Sizlerden biraz sabır istiyoruz, burada misafirimizsiniz. Eksikliğini hissettiğiniz her konuda yetkililer aracılığıyla bizi bilgilendirin, bu süreci el birliği ile aşacağız” dedi.

Vali Ömer Seymenoğlu yurtta görevli sağlık personeliyle de bir süre sohbet ederek “Burada en büyük fedakârlık sizlere düşüyor, herkes elinden geldiğince görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Sizler profesyonelsiniz. Sizlerin gayreti ve el birliği ile bu günleri geride bırakacağız. Yurtlarda kalan misafirlerimiz size emanet. Sizlere iletilen her türlü isteği bizler lojistik olarak anında yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizlerin de her hangi bir ihtiyacı olursa bizlere haber verin. Tekrar söylüyorum hep birlikte bunu atlatacağız.” dedi.

Vali Seymenoğlu ardında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde de incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Vali Seymenoğlu, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ayşe

23 Mart 2020 Pazartesi 14:10

ay bir bırakın artık şu umrecileri ya yedikleri önünde yemedikleri arkasında mis gibi yutlarda kalıyorlar işte daha ne istiyorlar. siz m****i yoksullara verin. sonunun böyle olacağını bile bile umreye gitmesi değil..

Esnaf 0732

23 Mart 2020 Pazartesi 12:16

Sn valimiz ve belediye baskanimiz saolsunlar geldiği gunddn beri esnafla ugrasti simdi biraksin umrecileri ziyareti reklamida esnafa calisana nasil destek olcak onu soylesin yazdirdiginiz cezalarin yarisini geri verseniz millet 2 ay rahat eder ekmek alcak para yok haberin varmi gitmis oraya reklam yapio sanane umreciden

KADİM MEDENİYET

23 Mart 2020 Pazartesi 09:06

Vali beye laf söyleyeceğinize VALİ gitmeseydi, Ashabıkeyf gibi korona bitinceye kadar makam odasını terk edip kendi hastanelerine uğramayacak olan Sağlık müdürüne ne demeli?

VATANDAŞIN BİRİ

23 Mart 2020 Pazartesi 01:07

yok artık yok belediyesi valisi yahu o marl bize lazım bize herşey bunların yüzünden oldu ya bi plaket verinde şunlara kurtulalım

Gor ona

22 Mart 2020 Pazar 19:29

Ceza caydırır. Başka yolu yok adamlar ****amıyor. Bas cezayı.ne bu ya bu işin şakası yok. Lay lay lom. Az bile ceza

KEREM

22 Mart 2020 Pazar 18:43

Vali bey Insallah arada lafi da dokundurmustur. Şu zamanda neden gittiniz seneye gitseniz ne olurdu diye.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR