27 Nisan 2024 Cumartesi

FETÖ'NÜN KATALOG EVLİLİĞİ SORUMLULARI ISPARTA'DA YAKALANDI

Isparta'da FETÖ'dan gözaltına alınan şahıslara ait döküm içeriklerinde ise örgüt içerisinde izdivaçla evlilik yapan (katalog evliliği) şahıslar ve örgütün izdivaç sorumluları ile rüya tarzı söylemlerle örgütün moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmaya yönelik yazışma içerikleri tespit edildi.

Isparta

ISPARTA'DA düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda örgütün kriptolu haberleşme programı olan "BYLOCK" kullanıcısı 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslara ait döküm içeriklerinde ise örgüt içerisinde izdivaçla evlilik yapan (katalog evliliği) şahıslar ve örgütün izdivaç sorumluları ile rüya tarzı söylemlerle örgütün moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmaya yönelik yazışma içerikleri tespit edildi.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma dosyası kapsamına Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY terör örgütünün kriptolu haberleşme programı olan "Bylock" programı kullanıcısı oldukları tespit edilen şahısları yönelik olarak Isparta Merkez ve ilçelerde bugün sabah saat: 06:0 sıralarında gerçekleştirilen eş zamanlı operasyondu 18 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında bylock kullanıcılarına ait döküm içeriklerinin incelenmesi neticesinde: Örgüt içerisinde izdivaçla evlilik yapan (katalog evliliği) şahıslar ve örgütün izdivaç sorumluları ve rüya tarzı söylemlerle örgütün moral ve motivasyonunun üst düzeyde tutmaya yönelik yazışma içerikleri tespit edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yusuf

05 Aralık 2017 Salı 13:37

vay hainler vay asın bunları ipe çizin aleme ibret için.

ıspartalı

04 Aralık 2017 Pazartesi 18:41

asılmalı bu hainler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR