29 Mart 2024 Cuma

“9. MEZUNİYET DEFİLESİ”

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü, yıl sonu etkinlikleri kapsamında “9. Mezuniyet Defilesi” düzenledi. Dördüncü sınıf öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı çalışmalardan oluşan defile, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Magazin

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü, yıl sonu etkinlikleri kapsamında “9. MezuniyetDefilesi” düzenledi. Dördüncü sınıf öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı çalışmalardan oluşan defile, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“Masallar” temalı defilede, “Alice Harikalar Diyarında”,“Binbir Gece”, “Şahmeran”, “Hansel ile Gretel”, “Pamuk Prenses”, “Sindrella” ve“Deniz Kızı” başlıklı 35 farklı tasarım, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

26 Mayıs 2016 Perşembe 00:53

Çıplaklık da moda olduya pes.bunlar sanat mı şimdi.......

moda.

27 Mayıs 2016 Cuma 01:23

moda olan çıplaklık degil sizin bakış açınız o çıplaklığı görmek istemiş onu görmüşsünüz niyetiniz o şekilde demekki bunlar sanat değilse sanat olan nedir biraz anlatırmısınız sanatın ne oldugunu bizde öğrenelim.

x

25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:43

muhteşem kıyafetleri acaba nerede giyilecek körler sağırlar birbirini ağırlar kelimesi biliazgelir

moda

27 Mayıs 2016 Cuma 01:22

bu görsel amaçlı yapılan bir defiledir teması masallar yukarda belirtildiği gibi yanı showluk giysiler. nerde giymeyi düşünüyorsunuz ki ? azıcık saygınız olsun orda insanların 1 yıllık emeklerı var evden yatıp yorum yapmak daha kolay oluyor tabi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR