23 Nisan 2024 Salı

Tatlıses ve Dinçöz şahitlik yaptı

Tatlıses ve Dinçöz şahitlik yaptı

Magazin

Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Aşığı Ayhan Akbay’ınkızı Tatlıses TV Genel Müdürü Fulya Akbay ve Şahin Toprak İstanbul’da düzenlenenmuhteşem nikah töreniyle dünya evine girdi. Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni vespor aşığı Ayhan Akbay kızını evlendirdi. Nermin-Ayhan Akbay çiftinin kızlarıFulya ile Şahin Toprak, geçtiğimiz hafta İstanbul Anadolu Hisarı Beykoz KüçükSulu’da özel birrestoranda yapılan düğün töreninde adeta ünlülerakın etti. 

NİKAH ŞAHİDİ TATLISES VE DİNÇÖZ

Düzenlenen törende çiftin nikâh şahitliğini şarkıcı İbrahimTatlıses ve Petek Dinçöz yaptı. Tatlıses genç çifte evlilik cüzdanlarını verirken bir ömür boyu mutluluklardiledi. Düğün törenine Tatlıses’in boşandığı eşi Ayşegül Yıldız, Aydemir Akbaş, Demet Akalın-OkanKurt, Işın Karaca, Polat-Ahsen Yağcı ve Duygu Çetinkaya gibi isimler katıldı.Düğün sonrası mekândan ayrılan İbrahim Tatlıses, geniş güvenlik önlemlerialtında aracına bindirilirken gazetecilere el salladı.

DÜĞÜN ÜNLÜLERİN BARIŞMASINA VESİLE OLDU

Düğünün en çok dikkat çeken detayı, uzun süredir kavgalıolan Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses’in barışmaları oldu. Böylece Akalın’ın barış sinyalleri düğündeyanıt buldu. Geceye eşiyle katılan şarkıcı, Tatlıses’le barışarak neşeli pozlar verdi. Düğünde ikili, birlikteşarkılar söylediler. Davetliler bu güzel

günde sahne alan ünlü sanatçı Hasan Yılmaz'ın söylediğibirbirinden güzel şarkılarla geç saatlere kadar gecenin tadını çıkardılar.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

01 Temmuz 2014 Salı 17:18

tatlıses in hemşeri mi ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR