19 Mart 2024 Salı

SARAY MÜZİKHOL ISPARTA'DA FARK YARATIYOR

SARAY MÜZİKHOL ISPARTA'DA FARK YARATIYOR

Magazin

Eğlence sektöründe bölgenin parlayan yıldızı Saray Müzikhol ünlü yıldızları ağırlamaya devam ediyor. Sektördeki rakipsiz eğlence mekanı Saray Müzikhol yenilenen yüzü, geniş kadrosu ve güler yüzlü personeliyle, Isparta’da eğlence dünyasının nabzını tutuyor.


Eğirdir Kervansaray İşletmecisi Murat Han’ın da ortaklığıyla Saray Müzikhol elit mekan ilkesiyle yeni hizmet dönemine kapılarını açtı. Yeni dönemde yıldız yağıyor. Metin Işık, Güllü, Gökhan Güney, Hamiyet ile başlayan konuk ağırlamalarına Tuğba Özay, Etkin, Hüseyin Kağıt, Yıldız Tilbe gibi ünlü isimlerle devam edecek.

Saray Müzikhol sektörde zirvede olmanın haklı gururuyla hizmetine devam ediyor. Canlı müzik, birbirinden güzel dans showları, oryantal dansları ve yıldız yağmuruyla siz değerli müşterilerimize kaliteli eğlencenin sınırsız zevkini yaşatmaya devam edecek.

Mekan işletmecilerinden Murat Han, elit mekan anlayışını kalitede ödün vermeden devam ettireceklerini ve eğlence adına en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti.


HAMİYET ISPARTA’DA 3 GÜN SAHNE ALDI

Ünlü Şarkıcı Hamiyet ise Isparta’da Saray Müzikhol’de 3 gün sahne aldı. Müşterilere unutulmaz bir gece yaşatan ve şarkılarıyla coşturan Hamiyet, Isparta’yı çok beğendiğini belirterek; “Saray Müzikhol yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Hizmette ve eğlence anlayışında en güzel mekanlardan bir tanesine geldim. Personelinden, patronuna kadar eğlence anlayışında farklı bir konumdalar. Isparta’ya bir daha geleceğim” dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali celikol

26 Eylül 2020 Cumartesi 07:56

Şeytanın avaneleri...işte...bı halt etmiş gibi...tobe tobe

eERCAN YETİŞ

24 Ekim 2016 Pazartesi 19:06

MURAT HAN BEY,İN EMİNIM ISPARTA HALKINA DAHA IYI VE KALITELI HİZMET VERECEĞİNDEN EMINIM.BASARILAR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR