26 Nisan 2024 Cuma

PETEK BU AKŞAM EVLENİYOR

PETEK BU AKŞAM EVLENİYOR

Magazin

Petek Dinçöz, yakın arkadaşlarını iftar için Portaxe adlımekâna çağırdı. İddiaya göre ünlü şarkıcı, konuklarına sürpriz yapacak vegecede sevgilisi Serkan Kodaloğlu ile nikâh masasına oturacak.

Uzun yıllar birlikte olduğu ve 2008’de evlendiği CanTanrıyar’dan olaylı şekilde boşanan Petek Dinçöz’ün yeniden nikâh masasınaoturacağı konuşuluyor. Dinçöz’ün evlilik kararı aldığı isim ise magazindünyasının yakından tanıdığı bir işadamı; daha önce şarkıcı Hatice ve oyuncuEsra Sönmezer’le aşk yaşayan, Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri’nin yönetimkurulu başkanı Serkan Kodaloğlu.

Magazin kulislerini hareketlendiren iddiaya göre Dinçöz, birsüredir ilişki yaşadığı 37 yaşındaki Ispartalı işadamıyla bu akşamBaltalimanı’ndaki Portaxe’ta evlenecek. Ailelerini ve yakın arkadaşlarını iftarbahanesiyle mekâna davet eden çift, onlara büyük bir sürpriz yapacak vehuzurlarında nikâh defterini imzalayacak.

 

2 AY ÖNCE TANIŞTILAR

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu, iki ay önce tanışıp yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz hafta evlilik kararı alan çift, nikâh içinönce ramazan sonrasını beklemeyi düşündü, ancak sonrasında vazgeçip bu akşamda karar kıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ramazan

09 Temmuz 2014 Çarşamba 05:16

15 gün bekleselermiş keşke. Ramazan ayında düğün

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR