25 Nisan 2024 Perşembe

MUTLULUKLAR!

Isparta Gülkent Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arzu Deniz ile Kanal32 TV Reklam Koordinatörü Osman Erkorkmaz, önceki gün Isparta El Ele Derneği Gül Köşkü’nde düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Magazin
Isparta ve Burdur Basın camiasının da sevilen isimleri arasında yer alan Deniz ve Erkorkmaz, nikah davetiyelerinde, “Sevgi, saygı ve anlayışla attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Nikah törenimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız” diye çağrıda bulundular.

DOĞUM GÜNÜNDE EVLENDİ
Yapılan nikah töreninin hemen ardından Gazeteci Arzu Deniz’in doğum günü olması sebebiyle aynı törende yaş günü kutlama etkinliği de gerçekleştirilmesiyle çifte mutluluk yaşadılar.
Aynı işyerinde çalışan Deniz ve Erkorkmaz’ın mutlu gününde Kanal32 TV çalışanları başta olmak üzere, Isparta protokolü ve Isparta çevre illerdeki gazetecilerle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Biz de Bomba 32 olarak, Deniz ve Erkorkmaz Ailelerini tebrik eder, dünya evine giren meslektaşlarımıza da mutluluklar dileriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR