18 Nisan 2024 Perşembe

Müşteriye Özel Yat Gezisi

Isparta Öz Gemlik Gıda başlattığı kampanya ile toptan alışveriş yapan müşterilerine hediye olarak bir günlük yat gezisi tatili düzenledi. 1996 yılında 60 m2 depoda gıda sektörüne başlayan Öz Gemlik Gıda, gücüne güç katarak gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.

Magazin

Geçtiğimiz günlerde başlattığı kampanya ile ilgili olarak toptan alışveriş yapan müşterilerine Fethiye’de bir günlük yat gezisi düzenlediklerini söyleyen Öz Gemlik Gıda Genel Müdürü Sedat Öz,yapılan kampanyalara ve özellikle Fethiye gezisi ile ilgili düzenledikleri kampanyaya destek veren üretici firmalara teşekkür etti. Öz, “Katılan müşterilerimize teşekkür ediyor, önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyonlarda buluşmayı umut ediyoruz” dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Fethiye’de düzenlenen yat gezisine katılan müşteriler ise, yapılan kampanyadan yararlanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu organizasyonu düzenleyen yetkililere teşekkür ettiklerini söylediler. Yat gezisine Isparta ve Burdur il ve ilçelerinden çok sayıda bakkal, bayi ve market işletmecileri katıldı.

BÜYÜMEYE DEVAM

İşte Öz Gemlik Gıda Şirketi ile ilgilide açıklamada bulunan Sedat Öz: “Şirketimiz 1996 yılında kurularak 60 m2 depoda Şarküteri grubu ürünleri satmaya başlamıştır. 1999 yılında Danone Tikveşli Süt Ürünlerinin distribütörlüğünü alarak sıcak satış ekibi oluşturmuştur. Bu süreçte mevcut depo yetersiz kaldığından Toptancılar Sitesindeki 400 m2 depoya geçilmiştir.

2006 yılında Depo alanı 1350 m2’ye çıkmıştır. 2007 yılında Fora Zeytin, Aroma Meyve Suyu, Doğanay Şalgam, Bahçıvan Süt ürünleri, Pakmaya gibi ürünlerin distribütörlükleri alınarak Isparta ve Burdur bölgesine soğuk satışla hizmet verilmeye başlamıştır. 2011 yılında Petek sanayi’de 1000 m2’lik yeni depo alınarak Kraft Foods ve Kent grubu bu depoya ayrılmıştır. Şu anda mevcut bayilikler SuperFresh, Fora, İkbal, Doğanay, Hayat İçecek, Pakmaya, Gesaş, Ayca Süt Ürünleri, Hastel Unlu Mamuller, Bölükoğlu Bal gibi ünlü markaların soğuk satışı devam etmektedir. Kraft Foods ve Kent Grubu sıcak satış olarak yeni firmamız olan Öz-GE Gıda Ürünleri’nden faaliyet göstermektedir” dedi. 

Öz Gemlik Gıda’nın ilk büyük kampanyasını 2010 Temmuz ayında 155 müşterisini Antalya Beşkonak’a Raftinge götürerek yaptığını belirten Sedat Öz, “2011 yılı Haziran ayında 2. kampanyamızı yine aynı yere yaparak 195 müşterimizi götürmüştür. 2012 yılında ise Fethiye’ye yat kampanyası yapılarak bugüne kadarki en büyük organizasyonumuzu yapmış bulunuyoruz ve bu kampanyamızdan 235 müşterimiz faydalandırılmıştır” ifadelerinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR