20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTALI ÇIKTI!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarının başında gelen BU TARZ BENİM yarışmasıyla ünlenen Özlem Özden, Ispartalı olduğunu açıkladı. SDÜ mezunu olan Özlem Özden'in işte o röportajı

Magazin

Armağan Çağlayan, Bu Tarz Benim yarışmasıyla meşhur olan Özlem Özden’le bir röportaj gerçekleştirdi. “Gezi’de bulunmuşluğum vardır,Hrant Dink ve Ahmet Şık için de yürüdüm” diyen Özlem Özden, yarışmada yaşadığı zorluklardan politikaya kadar pek çok konuda bilinmeyen yönlerini Armağan Çağlayan’a anlattı.

Siz ne mezunusunuz? Ben sizi ilk televizyonda gördüm; dedimki herhalde ilkokul terk falan…

Ciddi söylüyorum.

Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunuyum. İBF mezunuyum. Aslında idari hakim olmaktı benim idealim. Yine Kamu Yönetimi’nden yüksek lisans yaptım. Lisans Kamu Yönetimi, Yüksek lisans Kamu Yönetimi. Bir detez yazdım. “Belediye personelinin hizmet içi yönetimi ve Antalya Belediyesiörneği”. Benim annem İzmir kökenli Antalyalı. Babam Isparta Senirkentli. Babam emekli ilköğretim müfettişi.

Son 3 senedir Kuşadası’nda yaşıyorlar. Benim hayatım boyunca annem-babam hep emekliydi. Ben emekli anne-baba çocuğuyum.

TEKNE KAZINTISI…

Tekne kazıntısından daha öte… Tekne kazıntısı derken sizin abiniz ablanız vardı, benim abim ablam yok. Ben evin en büyüğü.

TEK ÇOCUK MUSUN?

Bir erkek kardeşim var. Babam, annemle 48 yaşında evlenmiş.Babam, baba olduğunda 50 yaşındaymış. Ben şimdi 33’üm ya, babam 83 yaşında.Annemle babam arasında 15 yaş var. Annem 33 yaşında evlenmiş.

ÜNİVERSİTEYİ BİTİRİP AİLENİN YANINDAN AYRILIP İSTANBUL’A MIGELDİN?

Yok yok. İstanbul’a geleli 4 sene oldu. Ben ailemden çok geç ayrıldım. 29 sene boyunca hep annemin ve babamın dizindeydim. Sadece üniversitehayatımda 4 sene devlet yurdunda kaldım.

İstanbul’a gelirken amacın ünlü olmak mıydı? Yoksa her şeybir tesadüf mü?Hayatımda hiç ünlü olmak gibi bir derdim olmadı. Uğurkan Bey’ino konuda çok güzel bir lafı vardır çok severim ve kendime prensip yaptım; “ Şuan sizin durumunuz aşırı popülarite. Sakın bu durumun gazına gelip kendinizikaybetmeyin. “ dedi. Ben kendimi ünlü olarak görmüyorum. Ben şu anda popülerim,gündemdeyim. Ama ünlü değilim. Bunun kesinlikle ün olduğunu düşünmüyorum. 1sene sonra, 2 sene sonra adım hatırlanır bu ün olur. Mesela ben şu duruma çokkarşıyım. Nefret ediyorum hatta; yolda ya da internette konuşuyorlar “Özlem bizsenin hayranınız, fanınız.” Hiç hoşuma gitmiyor. İrrite oluyorum. Çünkü ben birTürkan Şoray değilim ne bileyim bir Müslüm Gürses değilim anlatabiliyor muyum?İyi bir yazar değilim. Müzisyen ya da bestekar da değilim benim neyime hayranoluyorsun? Özlem Özden’i sevin, destekleyin. Ben de severim ve desteklerim insanları ama fan’lık nedir ya? Bana çok komik geliyor.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Laz ziya

26 Nisan 2021 Pazartesi 15:04

Admin şu haberi kaldırın artık

Laz ziya

01 Nisan 2021 Perşembe 01:05

Bomba 32 şu haberi arayüzden kaldırın artık

Adem özel

11 Aralık 2020 Cuma 22:41

HANZaman,şeker misali erirken handa,Han yerinde durur, hancı uykuda.Gün gelir yolcusu... girer kapıdan,Gün gelir yolcusu... gider kapıdan.Han ıssız, han sessiz , han izbe yerde,Han siyah , han soğuk, han aynı yerde.Gün gelir hancısı... girer kapıdan,Gün gelir hancısı... gider kapıdan.Duvarlar taştandır, tavanı yüksek,Kervan yorgundur, ayaklar aksak,Gün gelir kervanı...girer kapıdan,Gün gelir kervanı...gider kapıdan.Adem ÖZEL (SORGUNLU)

Murat şimşek

09 Eylül 2019 Pazartesi 17:51

Sengete Gelsin de ben ona banak yedirem , samsa da yaparım gülüm benim canım

cok komik

06 Mayıs 2018 Pazar 10:33

Gorende ulkesine cağ atlatan bir is yapmis sanir sacma sapan bir yarismada sacma sapan bir muhabbette ismi gecmis bunu haber yapanlarin kafasi da kalitesi de bu kadinla ayni

misafir

06 Ağustos 2017 Pazar 00:44

Olmaz olsun

Misafir

05 Ağustos 2017 Cumartesi 16:24

Haber yaparken insanlarin kimliklerine bakmiyor musunuz? Isparta'li degil, Afyon'lu. Kardesinin adi Murat, babasi Afyon Alkoloidleri fabrikasinda calisirdi. Bolvadin Lisesinde okudu, numarasi 2111, dogum tarihi 11.11.1974, dogum yeri Ankara.

Derya

09 Mart 2017 Perşembe 21:03

Eee ne olmuş ne kazandırdı şimdi ıspartaya

KillForYou

03 Mart 2017 Cuma 00:30

ISPARTA'YI BÖYLE TEMSİL EDECEKSE HİÇ ETMESİN DAHA İYİ TAM BİR GEREKSİZ

hakiki sengetli

31 Aralık 2014 Çarşamba 23:30

teşekkür edriz başarılar dıleriz kızımıza ama bakıyorumda cok saygısızca yorumlar vay sammsabilirmiymiş vay gabacalımıymişş ayıp ayıp beyler sızler anca senirkentide gabacayıda kötülüyorsunuzz yazıklar olsun sızlere birazz düşününn başarılar dileyin yada susun birazz nemal oldugunuzu gösteriyorsunuzzz maşalllah

ali koyuncu

31 Aralık 2014 Çarşamba 22:57

bu samsa nedir onuda bilmeyodur ****i

maho

30 Aralık 2014 Salı 10:02

senirkentimizin ismini yücelten bu arkadaşa teşekkür ediyoruz

boş iş

29 Aralık 2014 Pazartesi 13:30

la bunun neresi gabacalı

büyükbabacanın gururu

29 Aralık 2014 Pazartesi 10:40

büyükkabacanın medari iftiharı,

Misafir

29 Aralık 2014 Pazartesi 08:14

Belli halinden hareket ve konuşması ileri düzey Ispartalı olduğu

m.celik

28 Aralık 2014 Pazar 19:43

bu hec banak yememis sengetliye benzemiyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR