20 Mayıs 2024 Pazartesi

Cuma günü okullar tatil mi?

Cuma günü okullar tatil mi?

Isparta

Yarın okullar tatil mi, ders olmayacak mı sorularının yanıtları araştırma konusu olmaya devam ederken Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan'da bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucunda hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan'ın ölümü sonrasında artan öğretmen şiddetine tepki göstermek için bazı öğretmenler yarın iş bırakma kararı aldı.

Peki Yarın okullar tatil mi ders yapılacak mı?

Yarın 10 Mayıs Cuma okullar tatil mi, ders yapılacak mı soruları gündemdeki yerini korumaya devam ederken konuya ilişkin olarak MEB'den son dakika açıklaması geldi. İddialar yalanlanırken yarın okulların açık olacağı vurgulandı. İstanbul Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu yabancı uyruklu öğrencinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından sendika üyesi öğretmenlerin 1 gün iş bırakma eylemi yapacağı açıklanmıştı.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 10 MAYIS CUMA OKULLARDA DERS YAPILACAK MI?

Yarın 10 Mayıs Cuma okulların tatil edileceğine yönelik iddialara ilişkin MEB'den son dakika açıklaması geldi. İddiaları yalanlayan Milli Eğitim Bakanlığı eğitimin kaldığı yerden devam edeceğini bildirip bu çağrıların sendikalı öğretmenleri ilgilendiren bir çağrı olduğu vurgulandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerimoğlu

10 Mayıs 2024 Cuma 12:46

Her türlü saldırıya şiddete karşıyız fakat geçenlerde arkadaşım şehit oldu polis arkadaşlar eylemmi yaptı ilkokula ortaokula giden öğrencilere yazık değil mi. Öncelik okullara disiplin cezası gelmeli gerektiğin de atılan dayak suçtan çıkmalı.

osman

10 Mayıs 2024 Cuma 10:22

devlet öğretmenine doktoruna polisine sahip çıkacak tedbirleri artırmalıdır cezaların hiçbir caydırıcı etkisi yok

yörükoğlu32

10 Mayıs 2024 Cuma 09:11

hiç bir kamu görevlisine saldırıyı ve şiddeti kabul etmiyoruz ama burda öğrencilerin ve velilerin ne sucu var asıl cezayı onlar cekiyor bu ıraklı süriyeli afganları kim bu ülkeye soktu başımıza bela ettiyse onlar cezalandırılmalı ülkemizde mülteci şiddet yanlısı tecavuzcü istemiyoruzzzzzz

Ali

10 Mayıs 2024 Cuma 08:57

Okula geldim benden başka kimse yok

varmı yok mu

10 Mayıs 2024 Cuma 08:30

falamı bakıcaz kim sendikalı kim sendikasız diye adam gibi bi açıklama yapmıyor milleti ikilemde bırakıyorlar

cenk

10 Mayıs 2024 Cuma 08:16

MEB açıklamasına bak hele, sendikalı öğretmenler ilgilendiren bir olaymış, öğretmenler sendikalı değilde harranlı

Proplem İdam Cezası

10 Mayıs 2024 Cuma 07:41

Kardeşim bu konu özel okulda oluyor. Konu ülkede hukuk olmaması,Idam olmaması. Mültecilerin doldurulması. Okulları tatil edince,derse girmeyince adaletli gelecek ülkeye???

Veli

10 Mayıs 2024 Cuma 07:12

Neden ders yapılmıyor .biz 30 yıldır her gün şehit verdik. Asker polis ben silah bırakıyorum mu dedk.tabiki hocalarımızın ogretmenlerimizin yanındayız ama bu karar yanlış

Ruşen Ali

10 Mayıs 2024 Cuma 06:03

Saldırgan Irak asıllı memleket yol geçen hanı ne olduğu belirsiz mahluk dolu. Öncelikle memleket soysuz çapulcu grubundan temizlenmeli vatandaşlık verilenlerin vatandaşlığı iptal edilip sınırdışı edilmeli. Öğretmenime Allâh rahmet eylesin. Sevenlerinin başı sağ olsun.

Shsh

10 Mayıs 2024 Cuma 02:40

Sana sapan başlık. tatil değil eylem var. Uyanırız belki

21 Lİ

10 Mayıs 2024 Cuma 00:19

bana 1 HARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM.İLİM ÇİDE DAHİ OLSA ĞİT ÖĞREN .ğibi eğeitici öğretici teşvik edici sözlerden sonra öğretmen özerinden tartışma yapmaka bana ğöre yersizdir.LAKİN: alçak pkk,ve diğer terörö örğütleri tarafından şehid edilen öğretmenler için NEDEN BU KADAR DUYARLILIK ĞÖSTERİLMİYOR VEYA NEDEN TEPKİ ŞİDETLİ ĞÖSTERİLMİYOR.BEN ELEŞTİRYORUM DEMKE İLE OLMUYOR ALÇAKLARIN RESMİNİ AYAKLARINIZIN ALTINA ALMADIĞINIZ SÜRECE SİZE KİMSE İNANMAZ BAŞTA BEN SAMİMİYETLERİNİZE İNANMIYORUM.

Emin

09 Mayıs 2024 Perşembe 23:57

Ee bizim öğretmen sendikalimi Harran lımı nerden bileceğiz gelecekmi okula kemal sunal filmine dönmüş bu eylem

Türker Türkoğlu Türk

09 Mayıs 2024 Perşembe 23:41

Maşallah tatil cennetidir bir yıl içinde 24 saat esasına göre görev yapan güvenlik güçlerimiz hariç yılın yarısından fazlası tatille geçiyor dünyanın ençok tatil günü olan ülkesiyiz onun içinde milli gelirimiz ne hadar çalıştığımızın göstergesi.Her olaydan kendimize bir tatil kaçamak yapma fırsatı elde ediyoruz..Protestoyu sabah okulda çeşitli yollarla yapabiliriz

ISPARTALI

09 Mayıs 2024 Perşembe 23:39

BU BİREYSEL SİLAHLANMANIN ACİLEN ÖNÜNE GEÇMESİ LAZIM DEVLET GÖRMÜYOR MU KİMSENİN CANINI SOKAKTA BULMADI 17 YAŞINDA DAHA BİR ÇOCUK NASIL KOLAYLIKLA SİLAH BULABİLİYOR!!!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR