26 Nisan 2024 Cuma

CAFE LİFE ATABEY’DE GÖZ DOLDURDU

Isparta’nın ilk kültür sanat ve magazin dergisi Cafe Life’nin yeni sayısı Atabey Binicilik Tesisleri sponsorluğunda Atabey’de gerçekleştirildi.

Magazin

Düzenlenen kokteylin pasta kesim töreni Atabey Binicilik Tesisleri İşletmecisi İş adamı Mehmet Yıldız, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Cafe Life  Dergisi Editörü Filiz Atmaca tarafından yapıldı.

Isparta’nın Kültür, Sanat ve Magazinine çıktığı ilk sayısından itibaren farklı bir boyut getiren Cafe Life  Dergisi son sayısının kokteylini Atabey Binicilik tesislerinde çok sayıda davetli ve sponsorların destekleri ile gerçekleştirildi.

Atabey Binicilik Tesislerinin ev sahipliği ve sponsorluğunda gerçekleştirilen kokteyl öncesi misafirlere balık ekmek ikram edildi. Ardından Kokteyl pastası kesildi. Pasta kesimi Cafe Life Dergisi Editörü Filiz Atmaca, Atabey Binicilik Tesisleri İşletmecisi İşadamı Mehmet Yıldız, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar tarafından gerçekleştirildi. 

Atabey Binicilik Tesisi işletmecisi İş adamı Mehmet Yıldız,Cafe Life Dergisinin Isparta’nın kültür ve sanatının tanıtımında önemli bir rol üstlendiğinin altını çizdi.

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ise Cafe LifeDergisi’ni yakından takip ettiğini ve Cafe Life  Dergisini bir dahaki sayısında kendisininağırlamak istediği ifade etti. Cafe Life Dergisi Editörü Filiz Atmaca ise gerçekleştirilen kokteyle ev sahipiliği yapan Atabey Binicilik Tesisileri yetkililerine, dergi sponsorlarına ve katılımcılara teşekkür etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR