24 Nisan 2024 Çarşamba

BİR MESLEKTAŞIMIZ DAHA DÜNYA EVİNE GİRDİ..

Sabah Gazetesi Isparta Temsilcisi Levent Doğan, Neslihan Kızıl'la dünya evine girdi. Genç çiftin kına gecesi kız evinde geçtiğimiz Cuma günü yapılırken etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Kına gecesine Vali Memduh Oğuz bazı daire müdürleri ve gazeteciler katıldı.

Magazin
Balo ise önceki gün akşam Has Bahçede gerçekleştirildi. Nikahı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kıyarken şahitliklerini ise Vali yardımcısı Niyazi Can ve Arif Doğan yaptı. Etkinlikte halk oyunları gösterileri, havai fişek gösterileri düğüne renk kattı. Baloda spor camiasının yanı sıra çok sayıda kişi ve kurumların çelenkleri yer aldı. Ayrıca Ispartaspor’un eski onursal başkanı Atakan Yazgan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, Hakem çalıştırıcı, sporcu kadrosu Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu ve Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Diğer illerdeki meslektaşları da yalnız bırakmadı. Genç çift bu güzel mutluluklarını şahitler huzurunda imzaları ile resmileştirdiler.  Aynı zamanda doğum gününde evlenen Levent Doğan çifte heyecan yaşadı. 

Heyecanlı  çifti yalnız bırakmayan konuklar ise duydukları mutlulukları yüzlerindeki gülümsemelerle ifade ettiler. Başta Doğan çifti olmak üzere herkesin gönlünce eğlendiği düğün de yapılan etkinliklerle de renklendi.

Bu mutlu düğünde genç damadı yalnız bırakmayan ekip arkadaşları da genç çiftin heyecanına ortak oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR