18 Nisan 2024 Perşembe

Başbakan Yıldırım’ın portresini başına kazıdı

Başbakan Yıldırım’ın portresini başına kazıdı

Magazin

Isparta'ya bir kuaför salonunun açılışına katılan tasarımcı 32 yaşındaki Süleyman Tokgöz, bir erkek gönüllünün başının arkasına Başbakan Binali Yıldırım'ın portresini kazıdı.

Antalya’da kuaförlük yapan, saça portre tasarımcısı Süleyman Tokgöz, davet üzerine Isparta Kafeler Caddesi’nde bir meslektaşının kuaför salonunun açılışına katıldı. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in portrelerini tıraş ettiği gönüllülerin saçına kazıyan Tokgöz, Isparta’daki açılışta ise gönüllü olan 23 yaşındaki Recep Nizan’ın başının arkasına Başbakan Binali Yıldırım’ın portresini kazıdı. Yıldırım’ın cep telefonundan açılan fotoğrafına bakan Tokgöz, kesme ve boyama işlemi yaptı.Tokgöz’ün portre çalışması yaklaşık 45 dakika sürdü.

Gazetecilere açıklama yapan Tokgöz, daha önce Tokat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in portrelerini saça tasarladığını anlattı. Tokgöz, “Bugün de Isparta’da,Başbakanımız Binali Yıldırım’ın portresini yapmak istedik. Yaklaşık 2 senedir saç çizimleriyle uğraşıyorum. Bundan sonra Acun Ilıcalı gibi farklı ünlüleri de saça tasarlamak istiyorum. Amacım yurt dışında yapılan bu işin Türkiye’de de yapılabileceğini göstermek. Dünyada bu işi yapan 7 kişiden biriyim” dedi.

Tokgöz, saça portre tasarımı konusunda eğitim almak isteyenler olduğunu ve eğitim çalışmaları düzenleyeceğini de kaydetti.

Açılışa katılanlar Başbakan Binalı Yıldırım’ın portesini kazıtan Recep Nizan’la fotoğraf çektirme yarışına girdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kazar Bas

03 Kasım 2016 Perşembe 21:38

Memleket yalakadan gecilmez oldu, kim neresine kimi kazitacagini sasirtti, bizimkisi patronu hizmetcisine asik olmuscasi.

huysuz virjin

31 Ekim 2016 Pazartesi 23:21

daha çok turgut özala benzemiş hiç alakası yok başbakanla

mehmet

31 Ekim 2016 Pazartesi 06:46

yazık işimiz gücümüz kuaförlük bu şehirde üretim yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR