28 Mart 2024 Perşembe

3 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLDU

3 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLDU

Magazin

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde belediyede bekçi olarak çalışan 40 yaşındaki Yücel Turan, yaklaşık 3 yıldır takip ettiği televizyon dizisinde rol alarak hayalini gerçekleştirdi.

 

Yalvaç Belediyesi'nde çalışan Yücel Turan, yayınlanmaya başladığı günden bu yana takip ettiği televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul'da rol alma hedefine ulaştı. Yücel Turan, "Osmanlı torunuyum, bir Osmanlı gibi yaşamak hoşuma gidiyor. Azmettim ve 3 yıl sonra dileğim gerçek oldu. 15 Mart tarihinde yayınlanan bölümde Salur beyi olarak rol aldım. Çok mutluyum"dedi.

 

Osmanlı gibi yaşamayı sevdiğini, bu nedenle o yılların kostümlerin denedindiğini aktaran Turan, "3 yıldır bu diziyi ailece severek, beğenerek izliyoruz. Burada oynamak en büyük hayalimdi. Dizide Bizanslıların saldırısında şehit olan Salur beyi rolü verildi. Kısa bir roldü belki ama orada o havayı teneffüs etmek bile çok büyük bir mutluluktu" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

papatya

21 Mart 2017 Salı 14:40

film ve dizilerde Isparta halkımızdan daha çok kişi görmek istiyoruz. bu konuda medya sektörü Isparta'nın önünü açsın lütfen.Haftalık yayınlanan bir dizide en az üç yüz Ispartalı'mız oynamalı bence.

mehmet tarlacı

21 Mart 2017 Salı 14:33

bekçiye çok rol evrmeyolar ellaam heç göremeyoz kendisini dizide. bi de petrus ölmeseydi çok guzel olacagdı.

Yalvaçlı

21 Mart 2017 Salı 14:29

Kendi memleketimden birinin severek izlediğim dizide oynaması çok güzel birşey. Gurur duydum. Talepte bulunsak 300 ıspartalı ertuğrula karşı diye bir film çekilirmiki.

ıspartadaki yalvaçlı

21 Mart 2017 Salı 10:29

ıspartadaki bir yalvaçlı olarak böyle güzel haber okumak beni gururlandırdı.yalvaç dan kötü haber okumakdan bıkmışdım bu haber ilaç gibi geldi valla saygılarımla

ÖZERDEN

20 Mart 2017 Pazartesi 21:38

helal olsun yücel azmettin başardın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR