28 Mart 2024 Perşembe

“Isparta Valiliği Devletin Şefkatli Eli”

“Isparta Valiliği Devletin Şefkatli Eli”

Isparta

Koronavirüs günlerinde bazı kavram ve kurumlar hayatımıza girdi. Onlardan bir tanesi de Vefa Sosyal Destek Grubu. Isparta’da bir yılı aşkın süredir kısıtlama kapsamında şehir köy ayrımı gözetmeksizin vatandaşların her türlü ihtiyacında yanında olan Vefa Destek ekipleri çalışmalarına devam ediyorlar.

“Isparta Valiliği Devletin Şefkatli Eli” sloganıyla çalışmalarını yapan ekiple, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların yanı sıra engelli, şehit, gazi, öksüz, yetim, muhtaç asker çocuğu ve tüm dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarına yetişmek için çaba gösteriyor. Vefa Destek ekipleri bugüne kadar 40.280 talebi yerine getirdi.

Tam kapanma döneminde de il merkezi ve ilçelerde yüzlerce görevli ile sahada olan Vefa Destek Grupları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 ve üzeri yaştaki kişilerle kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mihrimah karahan

08 Mayıs 2021 Cumartesi 09:26

Dar gelirli aileler derken benim tanıdığım hickimse bunu goremedi nerde bu yardimlar kimde kendini acindiranda mi ...

vatandaş

07 Mayıs 2021 Cuma 15:38

Babam 81 yaşında. Hastane randevusuna ****ürmeleri için aradığında taksi ile git diye cevap verip telefonu kapatıyorlar. Daha geçen gün emekli bayram ikramiyesini almak için bankamatiğe kadar ****ürmelerini istediğinde yarın dönüş yaparız diyorlar yine cevap yok. 81 yaşındaki adama destek olunmayacaksa kime olunacak

Meb Güvenlik

07 Mayıs 2021 Cuma 13:45

2020 Mart ayından bu yana İl Valilikleri tarafından yönetilen Vefa Grubunda Okul Güvenliklerinin görev yaptıklarını neden belirtmiyorsunuz? Isparta Valiliği sürekli olarak İMAMLARA teşekkür ediyor ama neden Güvenlikleri yok sayıyor?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR