25 Nisan 2024 Perşembe

“BENCİ DEĞİL, BİZCİ OLMALIYIZ”

“BENCİ DEĞİL, BİZCİ OLMALIYIZ”

Isparta

SON Valiler kararnamesi ile Kastamonu Valiliğinden Isparta Valiliği görevine atanan Şehmus Günaydın yeni görevine başladı. Basın mensupların yoğun ilgi gösterdiği karşılamada Vali Günaydın makamına oturur oturmaz gazetecilerin fotoğrafını çekti.

Vali Şehmus Günaydın için Valilik il binası önünde karşıla töreni düzenlendi. Vali Yardımcıları, Daire Müdürleri, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Oda ve Dernek Başkanları, Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri karşıladı. Tek tek tokalaşan Vali Günaydın daha sonra makamına geçti.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği karşılamada Vali Günaydın, makamına oturur oturmaz bir gazeteciden fotoğraf makinesi isteyerek,kendisini çeken gazetecilerin fotoğrafını çekti. Vali Günaydın, çektiği fotoğrafın çıkartılmasını istedi.

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Şehmus Günaydın, göreve başlamadan önce Isparta’yı baktığını söyledi. Vali Günaydın;“Daha önceleri görev yapan vali ve siyasi kişilere baktım. Isparta’nın bu hale gelmesine destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Biz mükemmel olduğumuz iddia etmiyoruz, ama Ispartamız için en mükemmeli yakalamaya çalışacağız. Meslek hayatım boyunca benci olmadım. Her zaman bizci oldum. Heybesinde Ispartamıza katkı verecek, destek verecek kim varsa rahatlıkla bize gelebilir ve görüşlerini iletebilir. Eğer hepimiz biz olursak Ispartamız bulunduğu yerden daha üst noktalara gelecektir. Eleştiriler olabilir. Bu eleştiriler yapıcı veyol gösterici olursa faydalı olur. Aksi takdirde kişisel hesaplara dayanan eleştirilerin Ispartamıza zarar vereceğini düşünüyorum. Bu durum kişilere zarar vermez ama Ispartamıza zarar verir. Isparta için el ele, kol kola en iyisini yakalarız. Yaşanabilir şehirler arasında birinci sıradayız ve bunu ekonomik,sosyal ve kültürel olarak daha da geliştirmeliyiz. Bu görev hepimize düşüyor.Isparta halkı, Sivil Toplum Kuruluşları Isparta için elinden geleni yapacaktır.Eğer bunu başarabilirsek geri kalan eksiklikleri en hızlı bir şekilde tamamlarız diye düşünüyorum” dedi.

Isparta’ya gelmeden önce kentin profesyonel ligde temsilcisinin olmadığına dair kendisini arayanların olduğunu söyleyen Vali Günaydın, yaklaşık 250 bin nüfusu olan bir şehrin profesyonel takımının olmaması üzüyor ama bu eksiği de gidermek için çabalayacağız” dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR