29 Mart 2024 Cuma

“AK PARTİ TÜRKİYE’NİN SAĞDUYUSUDUR”

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, hafta sonunu köylere ayırdı. Milletvekili Bilgiç, Sütçüler’in Güldallı, Darıbükü, Ayvalıpınar, Beydilli ve Çandır köylerini ziyaret etti.

Isparta

Milletvekili Bilgiç yaptığı konuşmada, terör eylemlerine değinen Milletvekili Bilgiç, “Terör olayları ülkedeki birlik ve beraberliği bozamayacak. Biz ülkemizim ve milletimizin selameti için elimizden ne geliyorsayapıyoruz” şeklinde konuştu.

BU AÇMAZLARDAN HEP BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ

Milletvekili Bilgiç, “Halkımız her türlü nefretten, şiddetten uzak kalarak, sağduyu içinde birlik ve beraberliğimize her zamankinden çok daha bağlı kalacağına olan inancımızı paylaşıyor, bu menfur saldırıyı şiddetle tekrar kınıyor ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyorum. Operasyonlar devam etmektedir. Terör örgütlerinin faaliyetleri bitene kadar bu operasyonlar sürdürülecektir. 1 Kasım seçimlerini de kimsenin AK Parti'ye fatura etme hakkı yoktur. Bu bizimtercihimiz değildir. Diğer partilerin hükümet olmaktan kaçınmalarındankaynaklanan bir süreçtir. Milletimiz ‘Türkiye'nin sağduyusu AK Parti'dir diyerek Türkiye'nin önüne konmak istenen bu açmazlardan çıkaracağını biliyoruz"dedi.

BİZİM ARKAMIZDA HALK VAR

1 Kasım seçimlerinin Türkiye’de birçok şeyi değiştireceğini belirten Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Türkiye'deki bütün güçlü siyasi hareketlere baktığınızda bunların hepsinin arkasında top yekun milletin kendisinin olduğunu görmüşüzdür. Bu partinin gerçek sahibinin millet olduğunu hep birlikte 13 yıldır görüyoruz. İnşallah 1 Kasım’da bunun böyle olduğu yine teyit edilmiş olacak. Bizim yaptığımız her şey ortada. Biz belgelerle, ortaya konan yatırım ve hizmetlerle konuşuyoruz. Peki, diğerleri ne yapıyor? Sadece söylem üretmekle meşguller. Sadece söylem üretmek kimsenin karnını doyurmadığı gibi hiçbir sorunu çözmeye de yetmiyor. Söylemlerin uygulamaya dökülmesi gerek vatandaşın bunu görmesi gerek. Boş lafla peynir gemisi yürümüyor. Büyüklerimiz çok doğru söylemişler. Bu sebepten hep birlikte yine yeniden AK Parti denecek hizmetin önü açılacak” diye konuştu. 




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEHMET ÖCAL

12 Ekim 2015 Pazartesi 17:15

BİZ O İŞLERE BAKMIYORUZ ABİ.ŞİMDİDAHA MÖHİMMM İŞLER VAR SEÇİM DERDİNE DÜŞTÜK.TEK BAŞINA NASIL GELEBİLİRİZ BUNUN HESABINDAYIZ.BOŞUNA KOALİSYONDAN KAÇIP SEÇİME GİTTİK.

MAHMUT AKSU

12 Ekim 2015 Pazartesi 13:37

Sadi bey, sizlere 5 yıldır yalvarıyorum. sütçüler ilçesi çandır köyündeki tamamen kanunsuz, hukuksuz, her tarafı pislik dolu, ihanet dolu, rüşvet dolu doğa katliamlarını incelemek üzere ankara dan değerli onurlu şerefli dürüst bir bilirkişi heyeti getirtmeniz için size ve vali hazretlerine yalvarıyorum. gitmişken utanmadan sütçülerin o dağlarına bakabildinmi? 1 kasımda o dağlar size % 35 le yollayacaklardır.

kml

12 Ekim 2015 Pazartesi 15:39

de bi git mahmut. hastamısın sen. her dakka çıkıp durma. herkes hatalı bir sen doğrusun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR