29 Mart 2024 Cuma

‘GÜL FUAR’ GELİYOR…

‘GÜL FUARI GELİYOR…

Isparta

Belediye, Gül Fuarı yapmaya hazırlanıyor. Konu Belediye Meclisi gündemine alındı ve karar Cuma günü verilecek. 

Belediye Meclisinin dün gerçekleştirilen Ağustos ayı ilk toplantısında gündemin beşinci maddesinde yer alan konu, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. 

Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Günaydın, gündemin beşinci maddesindeki maddeyi okuyarak “İçişleri Bakanlığı’nın 25.04.1984 tarih ve 27302 Sayılı onayı ile yürürlüğe konulan yönergesine istinaden ve 5393 sayılı Belediye Kanununun,Belediyenin görev, yetki ve sorumluluklarını belirleyen 14. Maddesinde yer alan; Kültür, sanat, turizm ve tanıtım, gençlik ve spor, ekonomi ve ticaretin geliştirilmesi hizmetlerini yapar veya yaptırır ve belediyenin yetkileri ve imtiyazlarını karşılamak amacıyla her türlü faaliyet ve girişimde bulunmak’hükümleri gereğince Isparta Belediyesi tarafından ‘Isparta Gül Fuarı Festivali’yapılmasının görüşülmesinin karar bağlanması konusunu Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesini meclis üyelerinin onayına sundu ve oy birliği ile kabul edildi. 

BELEDİYE, GÜL FUAR FESTİVALİ YAPACAK 

Buna göre; Belediye kanunun kendisine verdiği imkan ve yetkiler çerçevesinde ‘Isparta Gül Fuarı Festivali’ gerçekleştirecek.Festivalin ne zaman ve nasıl yapılacağı ise henüz netlik kazanmadı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta esnafı seyrediyor

08 Ağustos 2017 Salı 14:43

Fuar yapıyorum Isparta esnafı kazanacak diyor. ne kadar yabancı esnaf varsa gelip satış yapıyor bizimkiler de bakıyor. Fuardan sonra 1 ay satış olmuyor. fuara gelenler hep aynı şebeke .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR