18 Nisan 2024 Perşembe

​BU HİZMET AKEDAŞ'IN SORUMLULUĞUNDA DEĞİL Mİ?

​BU HİZMET AKEDAŞ'IN SORUMLULUĞUNDA DEĞİL Mİ?

Isparta

 

Özelleştirilen elektrik dağıtım hizmetlerini yerine getirenAKEDAŞ, elektrikleri kesmeye geldimi çok hızlı, şehirde görüntü kirliliğineneden olan trafoları boyama ve güzelleştirme konusunda ise vurdumduymaz. TEDAŞ'ınözelleştirilmesinden sonra dağıtım hizmetlerini üstlenen AKEDAŞ, sokak vecaddelerin ışıklarının söndürülerek, şehrin karanlığa mahkum edilmesindeoldukça başarılı. Sık sık elektriklerin gitmesi konusu da cabası. Ancak işsosyal sorumluluklara geldiğinde ise çok farklı.

Şehirde bulunan elektrik trafolarının bakımı, onarımı ve dışgörünümü AKEDAŞ'ın sorumluluğunda. Ancak AKEDAŞ, aşk ve benzeri yazılarnedeniyle mahvedilen, boyaları söküldüğü için çirkin bir görünüme kavuşantrafoların güzelleştirilmesi konusunda oldukça sorumsuz. Akdeniz objektiflerineyansıyan şehirdeki elektrik trafo binaları Isparta'ya yakışmayan görüntüler veyazılar içeriyor. Aşk yazıları nedeniyle duvar tahtasına dönen trafobinalarının biran önce boyanması, güzelleştirimesi gerekiyor. Sokak ve caddeile parkların lambalarının söndürülmesinde oldukça duyarlı olan AKEDAŞ'ınşehrimizin imajı konusunda da aynı duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.

KAYNAK : AKDENİZ GAZETESİ 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali canatan

15 Temmuz 2014 Salı 16:00

malesef ülkemizde özelleştirmenin çok iyi oldugu kit lerin zarar ettigi gibi bir çok safsata ta özal devrinden beri söylene gelir gelişmiş ülkeler örnek verilir mesala abd örnegi gibi aslında abd de vatandaşın elektirigini ödemedi dige kesemez devlet kestirmez bizde özelleştirme düşük işçi maaşı güvencesiz iş birde kayıp kaçak bedeli namuslu vatandaş ödesin emeklinin işçi memurun maaş aldıgı ayın 15 şinden sonra son ödeme tarihi olsun diyoruz onu bile olmaz diyorlar sulama birlikleride madur.

kanki manki

15 Temmuz 2014 Salı 15:11

özelleştirilen bütün kurumlarda durum aynı maalesef. sadece özelleştirdim kurtuldum demekle olmuyor, devletin takip etmesi gerekli ama, herkes yediği cukkanın hesabında olduğu için kimsenin umrunda değil.

AHMET TAŞTEKİN

15 Temmuz 2014 Salı 12:13

Vatandaşa elektriğini üzerine al.Sayacı dışarıya çıkar,bilmem ne ama kendi işleri olan sokak lambalarının tamirini yaptırmak bu kadar zor.15/07/2014 günü itibariyle sokak lambası tamiri için ihbar tam bir hafta oldu,ne bakan ne gelen var.Bu arada sokak lambaları eskiden akşam ezanından sonra yanardı ama şimdi ezana bir saat kala yanmaya başlıyor.Ondan sonra da tasarruftan bahsediliyor.Elektrik panoları resmen ilan panosu olmuş;iki teneke boyayla yapılacak iş için eriniyorlar.daha neler neler....

anpul

15 Temmuz 2014 Salı 12:04

olurmu şimdilik ceza yazıp para kazanıyorlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR