25 Nisan 2024 Perşembe

ZİYARETİ GÜZEL BİR OLAY OLARAK NİTELENDİRDİ

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yusuf ZiyaGünaydın’ın, geçen hafta İl Genel Meclisi toplantısına katılarak, otoparklarkonusunda meclis üyelerine yaptığı bilgilendirmenin ardından, İl Genel MeclisiBaşkanı Ali Bolat ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, BaşkanGünaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, ÇelebilerMahallesi’nde Özel İdare’ye ait arsanın geleceği konusu ele alındı. İl GenelMeclisi Başkanı Ali Bolat, ziyaretin bir nevi iade-i ziyaret ve Isparta’nınmenfaatleri doğrultusunda karşılıklı bilgi paylaşımı amacı taşıdığını dilegetirdi. Bolat, alanı ‘kanayan yara’ olarak tabir ederken, Başkan Günaydın’ın,Özel İdare alanının otopark olması için hazırlanan projeyi İl Genel Meclisi’ndeüyelere aktardığını belirtti. Isparta menfaatine olan her türlü proje için herzaman taşın altına ellerini sokmaya hazır olduklarını ifade eden İl GenelMeclisi Başkanı Ali Bolat, 200 bin vatandaşın hakkını koruyarak, ortak paydadabuluşmak istediklerini kaydetti. Bolat, “Isparta, Özel İdare ve Belediyeaçısından sağlıklı bir karar alınmasını istiyoruz. İl Genel Meclisi, İl Özelİdaresi adına olumlu düşünceler içerisindeyiz. İnşallah sonucu olumlu olur diyedüşünüyorum. Şimdiden Isparta’ya hayırlı olsun diyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolatve Genel Sekreter Mahmut Zadeoğlu’nun yapmış olduğu ziyaretten dolayı sonderece mutluluk duyduğunu aktaran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydında, ziyareti ‘güzel bir olay’ olarak nitelendirdi. Ziyareti Isparta’nınmenfaatleri ve otopark sorununun çözümü için anlamlı olarak gören BaşkanGünaydın, “Isparta için hep beraberiz. Bu sorun çözülecek. Hepimiz kamu hizmetiyapıyoruz. Elbette ki, kamunun, kamuya yardımı her zaman olmalıdır. Güzel birsonuca varırız umudundayız. Isparta’mızda bu konuda istifade eder. Isparta’dagüzel bir şehirciliğin, bir otopark sorununun çözümü için bir başlangıçformülüdür, kaynağıdır. Bu da önemli bir sorunun çözülmesi açısından da güzelbir olaydır. Arkadaşlarımızın bizleri ziyaret etmesinden dolayı tekrar teşekkürediyorum” görüşlerinde bulundu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali sel

31 Aralık 2014 Çarşamba 18:00

Ey Yusuf Ziya Hastaneyi bir arsa için iki yıl beklettin inşallah özel idare de seni bekletir

hamza

30 Aralık 2014 Salı 21:02

sayın başkanım ve il genel başkanımız ıspartaya ev toki alt gelirlere yapılmasına rica ediyorum ıspartada kac bin kişi evsiz ve kirada olanlar

köylüler

30 Aralık 2014 Salı 20:36

SAYIN BAŞKANLAR 200 BİN KÖYLÜNÜN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ. ÖZEL İDARENİN ARSASINI İADE ET. YADA KARŞILIĞINI VER. SİZDE KÖYLÜSÜNÜZ YILANLI KÖYÜNÜN HAKKINIDA SİZE VERMEYİZ. SAYIN ZİYA BAŞKAN ISPARTAYA KAÇ ARAÇLIK PARK YAPIYON.KÜLTÜR MERKEZİNDE BELEDİYENİN 1750 ARAÇLIK KAPALI PARK BOŞ YERE BEKLİYOR. GÖERVİNİ İHMAL EDİYON.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR