23 Nisan 2024 Salı

Ziyaret gözaltılı başladı, CHP’li gençler gözaltında

Ziyaret gözaltılı başladı, CHP’li gençler gözaltında

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa’ın Burudur  ziyareti öncesinde sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Burdur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ile Yönetim kurulu üyeleri Selim Çal, Ali Tunç, Can Berkan ve Serin Sövüt, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gece yarısı evlerinden alınarak Emniyete götürülerek göz altına alındılar. Halen göz altında bulunan CHP’li gençleri geceden buyana partililer ve CHP İl Başkanı Barış Ayten ile Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker Emniyet Müdürlüğü önünde yalnız bırakmıyor.

 

13.00’de savcılığa intikal ettiler 

 

Konu ile ilgi açıklama yapan Başkan Ayten ve CHP’li Milletvekili Göker, yerli görevlilerin iyi davrandıklarını, ancak ellerinden bir şey gelmediğini, yukarı katlarda bürokrasinin kırılamadığını ve gençlerin 8 saattir nezarette tutulduklarını vurgulayarak, polisin iyi davranışlının çok önemi ve belirleyiciliğinin olmadığını, önemli olanın hürriyetler olduğunun altını çizdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

beyinsiz lik zor iş

13 Mart 2016 Pazar 19:22

Önlem diye,konut dokunulmazligi ihlali yapilip,insan özlük hakları elinden aliniyor.şimdi önlem mi aliniyor,insan hakları mi tekrar düşünün

okumayı bilen - bilmeyen

11 Mart 2016 Cuma 21:19

yorum yapan arkadaş keşke haberi okumayı becerebilseydi. adamlar evlerinden sayın cumhurbaşkanı gelmeden 1 gün önce gece yarısı alınmış. karşılamaya giden veya orada protesto yapan insanlar değil,önlem olarak. ne günlere kaldık,tipik bir akpli kafası işte.

teo

11 Mart 2016 Cuma 14:44

çekemiyorsanız gitmeyin devlet büyüğü gelmiş utanın biraz ayıp saygı göstermek herkesin görevidir

tarafsız.

12 Mart 2016 Cumartesi 07:37

hocam okumuyorsun onu anladık saygısızlık durumu söz konusu değilki.Saygı göstermek gerekiyor doğru ne olursa olsun cumhurbaşkanımız ama şunu da unutmamak gerekiyor ortada bir suç yokken insanları evinden alıp gözaltında tutmak hukuksuzluktur ne yaptılar da gözaltına alındılar bunla ilgili bilgi varmı yok demekki neymiş kardeşim.burada bir hukuksuzluk varmış zahmet olucak ama azıcık okuyun ondan sonra birazcıkta düşünün :) Allah herkese beyin vermiş kullanın..

serd

11 Mart 2016 Cuma 16:54

Yalaka nerenle anlıyon konuyu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR