26 Nisan 2024 Cuma

ZEKA GELİŞTİREN OYUNLAR SADECE BU MARKETTE

ZEKA GELİŞTİREN OYUNLAR SADECE BU MARKETTE

Isparta

Çocukların eğitim hayatında okul öncesinde zekalarını geliştirmek amacıyla Isparta’nın ilk ve tek eğitici akıl zeka oyunları satış noktası Gökceren Okul Market hizmete girdi
Günümüz eğitim sistemi modelleri arasında yer alan odaklanma, robotik kodlama, montessori, görsel algı ve strateji belirlemede ilk adımlardan birisi olan eğitici akıl zeka oyunlarını satışa sunan Gökceren Okul Market, hizmete girdi.

Gökceren Okul Market sahibi Gökhan Fatih Göde, Yalvaç’tan sonra Isparta’da da eğitim amaçlı akıl zeka oyunları satış noktasını hizmete açtıklarını söyledi.
DERSLERİNDE BAŞARI SAĞLIYOR
Satışını yaptıkları ürünlerin çocukların büyümesi esnasında ve kişisel gelişiminde ileri oranda katkı sağladığını aktaran Göde “Okul çağına başlayacak olan çocuğunuzun okul derslerinde başarı sağlayabilmesi için zeka oyunu veya akıl oyunu oynama tecrübesi var ise bireysel başarılarına pozitif yönden katkı sağlıyor.

Zeka Geliştirici Oyunlar matematiksel yetenek açısından okul öncesinde çocuğunuzun zihin verimini artırıyor. Çocuklar oyun oynamayı sevdiği için onlara derslerini oyun üzerinden vermeniz oldukça fayda sağlıyor. Stratejik açıdan oyun oynamaları zeka geliştirici açıdan olumlu bir destek sağlıyor” dedi.
YÜZDE 50 İNDİRİM VAR
Açılışa özel ürünlerde yüzde 50 indirimin 8 Kasım tarihine kadar geçerli olduğunu belirten Göde 7 lira 50 kuruştan başlayan fiyatlarla çok sayıda üründe açılışa özel indirim kampanyası başlattıklarını velilerin bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini kaydetti.

Eğitim kurumlarına indirim yaptıklarını da aktaran Göde, ayrıca eğitim kurumlarına oyunların eğitimini de ücretsiz verdiklerini dile getirdi.

Göde “Ürünlerimiz stoklarla sınırlı olup indirim nakit alımlarda geçerli. Isparta’nın ilk ve tek zeka oyunları satışı yapan firmasıyız” diye konuştu. Göde, satış noktasında okul öncesi metaryelleriyle, dikkat geliştirme setlerinin de bulunduğunu aktardı.
İletişim:
Adres: Yayla Mahallesi 130. Cadde (Eski Sümerbank Caddesi PTT Kargo Yanı)
Tel: 0 538 347 66 77-0 536 684 58 55
Web:
www.gokceren.com.tr
İnstegram: gokcerenokulmarket

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Koçbaşı

30 Ekim 2019 Çarşamba 01:06

Böyle bir yere ihtiyaç vardı mantıklı bir fikir bol kazançlar işiniz rast gitsin.

KOYUNOĞLU

29 Ekim 2019 Salı 22:56

HAYIRLI OLSUN BOL KAZANÇLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR