19 Nisan 2024 Cuma

Zayıflamada yeni nesil: Hem aklınızdan, hem vücudunuzdan silinecek

Zayıflamada yeni nesil: Hem aklınızdan, hem vücudunuzdan silinecek

Isparta

Kimi zaman kendimizi degil duygularimizi doyurmak icin yemek yeriz, anlik seratonin kaynağı sekerli gidalari duygularimizi yonetmek icin kullanan beyin surekli secim haline getirir. Eger stres aninda yemek yiyorsaniz duygusal yeme sendromu (gıda bağımlılığı) akla gelmelidir. 

Rezonans terapi ile yapılan işlem gıdalar uzerinde yapılan bagimlilik terapisidir. Terapiler sonucunda kisinin deme dürtusu ve iştahı azalir kişi kolayca doymaya başlar. Eskiden yemeden duramadığı gidalara kolayca hayir diyebilmeye başlar. 

Yapilan hizmet sadece rezonans terapi ile sınırlı degil. Rezonans terapi ile zayıflarken rasping bolgesel incelme cihazi ile bölgesel fazlaliklara sadece 30 dakikada 2 ile 15 cm arasinda incelme sağlıyor.  

Rezonans terapi ile istahi kapatip rasping ile bolgesel incelemeyi kombinledigimiz zaman sonuclar hızlı ve kalıcı oluyor.

 

Burdur Bahçelievler Mahallesi Öğretmenevi karşısı Atatürk Caddesi Parıltı apartmanında hizmet veren Neopsikoloji Danışmanlık merkezini ücretsiz danışmanlık ve randevu için ziyaret edebilir veya 0545 165 15 15 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet

25 Temmuz 2021 Pazar 17:43

Ziyaaaaaaaa

Bülent

03 Mayıs 2021 Pazartesi 18:36

30 dk 15 cm incelme olmaz insanların sağlığı ile oynamayın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR