25 Nisan 2024 Perşembe

ZAFER MAHALLESİNİ SEVİNDİREN KARAR

ZAFER MAHALLESİNİ SEVİNDİREN KARAR

Isparta

Zafer Mahallesindeki arazinin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilmesi mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılandı. Alınan karardan dolayı Milletvekillerine ve Belediye Başkanlarına teşekkür eden Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, "temennimiz yapılacak yatırımın 35 bin kişinin faydalanacağı bir eğitim kompleksi olması"

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eğitimci

20 Eylül 2019 Cuma 21:44

Ya muhtar zaferin toplam nüfusu Zafer Mh:7.697 kişi 35 bin kişiyi nerden buldun . Okul muzaffer Türkeş ve zafere hitap edecek yere yapılmalı

Zafer

20 Eylül 2019 Cuma 21:40

Isparta'da okula ihtiyaç yok sadece israf olur Allah aşkına

Vatandaş

20 Eylül 2019 Cuma 14:02

Sen yağmurda çamurda veya karda sal bakalım çocuğunu zaferden muzaffer türkeşe gidebilecek mi? Önce kendin o çamurda bir yürü sonra konuşursun gerek yok diye

Vatandaş

20 Eylül 2019 Cuma 12:44

Zaferde ortaokula ihtitaç yok muzaffer tüürkeş ve zafer arasına yapılmalı bilinsinler bu okul zaferr ve oraya yapılırsa sadece israf olur

Adâlet!

20 Eylül 2019 Cuma 10:23

Arazi sâhibi tarafından olumlu karşılanmamış yorumlardan anlaşılan! Tapulu özel mülkleri olduğunu yazmış vatandaş. Mülk sâhibi Vatandaşın rızası yoksa nasıl oluyor? Bana bu olaylar hep hz. Ömerin ebu Vakkas ile olan *(Ben nûşi revandan daha âdilim!)* 2 hatırat ****sini hatırlatır. O Nûşi Revanki; hz. Muhammed s.a.v efendimizin "Ben âdil bir hükümdarın zamanında doğdum!" buyurarak adâletini övdüğü zattır!!!

Birazdaha yoksullaşacakları içinmi!

20 Eylül 2019 Cuma 10:11

Kim seviniyor! Hızla yoksullaşan Ispartamı! Birazdaha birileri yoksullaşacak o yüzdenmi seviniyorlar! Ispartada hiç bir ne kamu ne özel Fabrikalar kalmadı, tarım soru işareti bu girdi fiyatları ile, az bir vatandaş özel yurt işletiyor, onuda zaten büyük bir kısmı can çekişiyor, yılda bilmem ne kadar esnaf kepenk kapatıyor zafer mahallesi sevinmişmiş ; niçin biraz daha yoksullaştırılacakları içinmi! Sanki 3 veye 5 bin kişiye iş sağlıyacak Fabrika yapılıyor! Üretime yatırım hani üretime!

Vatandaş

20 Eylül 2019 Cuma 09:35

ORTAOKUL İSTİYORUZ. Lütfen artık bir yetkili çıkıp da desin ki ortaokul inşaatına başlıyoruz. Önceliklerimiz ne zaman değişecek? O çocukların ve ailelerinin çektiği sıkıntıya kimse kulak kabartmıyor. Eski kız yurdu binası koskocaman ama birkaç kişi çalışıyor. Orası ortaokul olsa büyük bir sorun ortadan kalkar mesela. Koskoca bina bomboş duruyor.

.zx.

20 Eylül 2019 Cuma 00:36

Her hareketleri falso.

Hak hukuk

20 Eylül 2019 Cuma 00:30

Orası bizim tapulu malımız. Başkana bak yerimizi elimizden alıyor. Her yere şikayet edeceğiz. Gitsin başkasının yerini kamusallaştırsın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR