20 Nisan 2024 Cumartesi

ZAFER MAHALLESİ'NDE ÇATIŞMA ÇIKTI

Isparta Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde roman vatandaşların ikamet ettiği bölgede çıkan aile kavgasında olaylar çıktı. Olaylarda biri polis, 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Isparta

Zafer Mahallesi Deregümü yolu üzerinde çatışma çıktı. Bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre 1 polis 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. 35 Yaşındaki polis memuru İ.K kolundan bıçaklanarak yaralandı.

İddiaya göre, olay saat 23.00 sıralarında Deregüme Yolu üzerindeki roman vatandaşların ikamet ettiği bölgede meydana geldi.  Bir ailede başlayan tartışma, bir anda sokağa sıçradı. Söz konusu olayda bir şahsın elinde silah bulunduğu öğrenilirken, çevredekiler tarafından durum polise bildirildi.  Bahse konu yerde henüz ismi öğrenilmeyen 3 kişinin silahla yaralandığı ve ardından olayyerine gelen ekiplerden bir polis memuru İ.K.'nın da bıçakla dirseğinden yaralandığı öğrenildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, SDÜ Tıp Fakültesi – Gülken Devlet Hastanesi ve Özel Şifa Hastanesi’ne sevk edildi.   Öte yandan, Isparta Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu alanda geniş güvenlik önlemleri aldığı belirtilirken, sokağa çıkan vatandaşların da evlerine girmeleri konusunda uyarıldıkları belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YETER ARKADAŞ

30 Temmuz 2015 Perşembe 15:09

ORADA OTURAN BİRİ OLARAK NEFRET EDİYORUM ARTIK.NEDİR BU ARKADAŞ HIR GÜR KAVGA DÖVÜŞ Bİ KALDIRMADILAR BUNLARI...

medet07

02 Ağustos 2015 Pazar 02:51

atsınlar bunları ısparta dışına göltaşın oraya))

zzz

01 Ağustos 2015 Cumartesi 13:33

zafer ve vatan mahallesinde bulunan bu vatandaşlar bir kanun çıkarılarak yurt dışına sürülmeli. her pislik bunlarda. uyuşturucu hırsızlık kavga vesaire..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR