23 Nisan 2024 Salı

ZADEOĞLU HAYIRLI OLSUN !

ISPARTA İL ÖZEL İDARE"SİNDEN KÖYLERE 900 YENİ ÇÖP KONTEYNIRI

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi, kendi imkanlarıyla Iaparta"nın merkez dahil bütün ilçelerinde kullanılmak üzere 500-600 litre kapasiteli 900 adet çöp konteyneri aldı.

 

 Geçen nisan ve mayıs  aylarında  dağıtım yapılan meydana gelen çöp konteynerlerinin ilk bölümü Senirkent ve Atabey" ilçelerine gönderildi.

 

Tırlarla Isparta"ya taşınan konteynerlerin merkez köyleri ve Senirkent ile Atabey ilçelerinden başlayarak,tüm köylerde dağıtılacak diye konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu,köylerimizin böylece bu sıkıntısınıda giderdik dedi.Çöp konteynerlerinin 500-600 litre kapasiteli ve sıcak galvanizli malzemeden üretildiğini dile getiren Zadeoğlu köylerimizin talepleri dışında olan bu hizmet Isparta"mıza hayırlı uğurlu olsun dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

misafir

29 Temmuz 2015 Çarşamba 22:39

Haftasonu Sütçüler kesme köyünde dugundeydim aman allahim koy icinde çöp Konteynirlari dolmus tasmis kenarlari pislikten gecilmiyo yAaaaaa konteynir yenilesen neolur toplamadan insan sagli bukadar rezaletolamaz ey ozel idare copleri topla çopleri yoksa kesmede suyunuz kokmus sokaklari b.... ****uri bizden soylemesi haberiniz olsun........

COK CALIŞILIYO

29 Temmuz 2015 Çarşamba 22:30

BAZI KÖYLERDE ÇÖPLER ALINMIYOR KONTENYIR ALINSA NEYE YARAR

Mehmet

29 Temmuz 2015 Çarşamba 19:20

acaba bu toplanan copler nereye gidiyor . Dagin basina mi dokuluyor . Yoksa bir geri donusum merkezimi var

yandaş

29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:41

ilk sevkiyatı atabeye yapmak zorunda tabiki de.. çünkü onu oraya getirenin memleketi..bakalım gelecek hafta ne haber yapacaksınız..çünkü aldığınız talimata göre her hafta haber değeri olsun veya olmasın mutlaka bişeyler yazıyorsunuz il ÖZEL idaresi ile ilgili.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR