23 Nisan 2024 Salı

ZADEOĞLU 170 MEMUR İŞÇİ FAYDALANACAK

ZADEOĞLU 170 MEMUR İŞÇİ FAYDALANACAK

Isparta

Uzun Yıllardır Bekleyen İl Özel İdaresi Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı. Özel İdaremizde görev yapmakta olan memur personele  Sosyal Denge Ödemesi  yapılmasına dayanak teşkileden 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu  Sözleşme Kanununun Mahalli İdarelerde Sözleşme İmzalanması başlıklı 32. maddesi  04.04.2012 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Aynı kanun maddesinin son fıkrasına göre, idarenin gerçekleşen en son yıl  bütçe gelirlerinin yüzde yirmi beşini aşması hallerinde uygulanmayacağına dair   hükmün  yer alması ve geçmiş yıllarda gerçekleşen enson yıl bütçesinin %25’ini  aşmasınedeniyle bu güne kadar İdaremizde Sosyal denge sözleşmesi yapılamamıştır. 2014yılı sonunda sayın valimiz Vahdettin ÖZKAN’ın gayretleri ve sayın  milletvekillerimiz Süreyya Sadi BİLGİÇ ile Recep ÖZEL destekleri sonucunda  İdaremize sağlanan 31 milyonluk ödenekler sonucunda Sosyal Denge Sözleşmesi  İdaremizde bu sözleşmeden faydalanacak yaklaşık 170 memur personele  yaklaşık bir milyon lira Sosyal Denge Tazminatı ödemesi yapılacaktır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet aktan

17 Şubat 2015 Salı 14:37

iş özel idaresi belediyeler var di*ğer memurlara yok aferin diğer memurlar neci ha adaletli hükümet ben oyumu öyle bir basc****i ağızımı bozuyorsunuz da EY TAYYİP seni YÜCE ALLAHIMA sevk ediyom...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR