24 Nisan 2024 Çarşamba

YÜZDE 60 OY BEKLİYORLAR

YÜZDE 60 OY BEKLİYORLAR

Isparta

Dün MHP Belediye (eski) meclis üyelerinden Hüseyin Uçman’ınfaaliyete geçirmiş olduğu seçim bürosuna MHP Isparta Belediye Başkanı YüksekMimar Yusuf Ziya Günaydın MHP İl başkanı İsa Yalçın CHP Genel BaşkanYardımcıları ve çeşitli illeri temsilen CHP Milletvekilleri katıldılar.

CHP’li Milletvekillerini Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddinİhsanoğlu’nun seçim bürosunda karşılayan Isparta Belediye Başkanı Günaydın CHPAntalya Milletvekili Gürkut Acar, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan,Konya Milletvekili Atilla Kart, İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, AydınMilletvekili Bülent Tezcan, CHP Parti Meclis Üyesi İnci Beşpınar, bir arayagelerek çatı oluşumu ve seçim çalışmaları konusunda görüş alış verişindebulundular.

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim bürosunu iki ay öncesindenfaaliyete geçiren MHP’li iş adamı Hüseyin Uçman bölgede yaptığı çalışmalarınraporunu her iki partiye sunarak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nahalkın bakışını ve değerlendirmelerinin giderek yükseliş kaydettiğiniaçıklayarak çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde ve mahallinde yürüttüğünüifade etti.

Uçman; “Isparta, Burdur ve Antalya bölgesinde Cumhurbaşkanıadayı Ekmeleddin beyin artık vatandaşlar tarafından sempati ile karşılandığıbölgedeki oy potansiyelinin Ekmeleddin İhsanoğlu’nu % 60 oy ile Çankaya’yataşıyacağını belirtti.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aslan, kaplan ve tilki

08 Ağustos 2014 Cuma 16:14

çocukken okumuştum bu fabl'ı. aç kalan aslan ile kaplan anlaşıp bir av yakalarlar. sıra avı yemeye gelir. aslan derki ben güçlüyüm, avda çok çalıştım,yoruldum önce ben yiyeceğim.kaplan kabul etmez tabi başlarlar kav****a. o sırada yakından bulunan tilki bunları ve avı görür,ağzı sulanır. önce cesaret edemez ava yaklaşmaya, bekler epeyce. derken birbirini döven aslan ile kaplan iyice yorulur ayakta duramaz hale gelir. bunu gören tilki geçer avın başına afiyetle yiyip karnını doyurur.aslan ile kaplan ise sadece seyreder. şimdi ne alakası var diyebilirsiniz. Başbakanımız ile diğer adayımız sayın Ekmeleddin İHSANOĞLU'nu yarıştırırken pkk'li birlik olup tilki misali malı ****ürürse ne yaparız. birilerinin gazına gelip, solla işbirliği yapanlar milletin yüzüne nasıl bakarlar acaba? bu millet hesabını sorar, sorar da nasıl sorar dersiniz. yıllarca sola karşı mücadele veren , bize gerçek ülkücülüğü öğreten ağabeylerimiz neredesiniz? MHP nin bu gidişine dur diyecek YOK MU? ALLAH AŞKINA! Merhum Başbuğum ALPARSLAN TÜRKEŞ'in arkadaşları, bakanları, gerçek ülkücüler neredesiniz? neden hiç sesiniz çıkmıyor?

spartans

08 Ağustos 2014 Cuma 13:24

Ayrıca bu ekmel beyinin yıllardır görevlerinden memleketimize ıspartamıza ne gibi bir desteği faydası olduğunu açıklayın ondan sonra ısparta 2.cumhurbaşkanını seçiyor diye reklam yapın...İstiklal marşımızı bilmeyen bir adamı aday gösteren Cumhuriyetci CHP ve Milliyetci MHP enteresan geliyor bana...

spartans

08 Ağustos 2014 Cuma 13:20

Değerli iş adamları uçman v.b kimseler iş adamı olarak daha iyi anılmak için ıspartada öğrenci üzerinden para kazanmaktan başka, iş olanağı ve ıspartamızı sanayi alanında güçlendirecek proje üretip faaliyete geçirerek iş adamı olsalar fena olmaz... ;) Ne kadar çaba gösterirseniz gösterin iki parti bi adam edemeyip diğer partilerlede birleşerek saça sapan aday gösterdiğiniz için utanın...

AFİYET OLSUN

07 Ağustos 2014 Perşembe 22:30

Beyler orada oturup gazetelere poz verceğinize halkın içine karışın, başta kendi seçmeninizi ikna edin.

ali ünal

07 Ağustos 2014 Perşembe 18:27

alacağınız oy yüzde 9 avcunu yala üçman

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR