24 Nisan 2024 Çarşamba

YURTTA YAPILAN EYLEM SONRASI ANKARA'DAN GELDİLER

YURTTA YAPILAN EYLEM SONRASI ANKARA'DAN GELDİLER

Isparta

Geçtiğimiz gün Kredi Yurtlar Kurumunda yaşanan olaylardan sonrasında ilimiz Ankara’dan gelen heyet öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Öğrencilerin yaşadığı sıkıntılarını dinleyen Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er ve daire başkanları sorunların çözümü için söz verdi.

Bu yıl hizmete açılan 4 bin kişilik Murad Hüdavendigar Yurt Müdürlüğü ve Isparta Yurt Müdürlüğünde yaşanan aksaklıklar çözüme kavuşuyor. Dün ilimize gelen Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er, Yurt İdare ve İşletme Daire Başkanı Yavuz Güner, İdari İşler Daire Başkanı Dursun Özdemir KYK İl Müdürü Cumhur Ziya Kurt ve Şube Müdürleri ile bir toplantı yaptı. Akabinde yurtları inceleyen heyet öğrencilerle bir araya geldi.

Murad Hüdavendigar Yurdu ve Isparta Yurdu’nun bu yıl hizmete açıldığını vurgulayan, Yurt İdare ve İşletme Daire Başkanı Yavuz Güner 4 bin öğrenciye hizmet verdiklerini bununda kolay bir şey olmadığını dile getirdi. Ayrıca Güner “Elbette aksaklıklar yaşanacak, bu yıl yurdumuzun ilk yılı. Biz zaten bu aksaklıklar yaşanmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Yaşanan aksaklıklar çok kısa bir süre zarfında giderilecek. Amacımız öğrencilerimizin evlerindeki konforunu aratmayacak bir yurt hizmete sunmak. Güvenliğiniz ve konforunuz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Sizlerden de biraz anlayış bekliyoruz.” ifadesinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selim

14 Aralık 2018 Cuma 16:44

kyk müdürü asasörün bozuk olduğunu bilmiyormusun,buzdolabı ihtiyacını bilmiyormusun yada internetin sen ne iş yaparsın bu çocukları devlet ile karşı karşıya getirimeye utanmıyormusun yapamıyorsan istifa et.Bu çocuklar kyk yurdunda bir bardak çayı bile ücretle içiyor ev konforu getiremiyorsan istifa et.bunlar derslerinemi odaklanacaklar yoksa eylememi istifa et

öğrenci

13 Aralık 2018 Perşembe 21:24

toplu taşıma sıkıntısı var bu kuna ilgilenirmisiniz halk otobüs lerinde Telsiz sesleri çok rahatsız edici birlik olup imza toplacaz ulaştırma ve belediye bildirecez bukonuda

Sibel

13 Aralık 2018 Perşembe 19:19

Eveeet yurtlardaki İnternet hızı eskilerin modemle bağlantısı kadar yok. Nasıl olsun ki? SDÜ deki İnternetin 2/3 ü uzaktan eğitim için verilmiş. Geri kalan 1/3 ü ise bölümler ve yurtlardaki öğrenciler için. Eeeeh! Ne oluyor bu uzaktan eğitime bu kadar internet kotası ayırmak! Demek ki birileri oradan mutlaka nemalanıyordur, anlaşılan. Kimbilir rektör hocaya hangi yalanları ve dolanları sıralayıp kandırmışlar veya aklını çelmeye kalkmışlardır.

Karabaş(ülkücü)

13 Aralık 2018 Perşembe 13:22

Bizim yurtta da pisuvara büyük abdestini yapanlar şimdi eylem yapıyor sarı yelek hayal edenlerin sonu sarı etek olur

ŞAMİL

13 Aralık 2018 Perşembe 12:30

ZAFERE GİDEN YOL - BU ÇİLE KUTSAL !! HAKLI İSYAN VE BAŞARI... BENCE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALSINLAR ISPARTANIN İMAJINI ZEDELEDİ..

Isparta

13 Aralık 2018 Perşembe 11:31

Olaysiz bir şekilde başlayan hakkı isyan sonucu asansörler çalışıyor ve sabahın köründe buzdolapları odaların önüne konulmaya başlandı haklı isyan internetinde verilen söz üzerine 10 gün içinde gelmesi taktirde mutlu ve olaysız bir şekilde sonuclanacak sesimizi duydukları için teşekkürler yetkili kişiler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR