26 Nisan 2024 Cuma

YÜREKLER YANDI!

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracına yönelik bombalı saldırıda şehit olan 3 polisten 29 yaşındaki Sezgin Uludağ'ın Isparta'da oturan ailesine acı haber ulaştı. Acılı aileye AK Parti İL Başkanı Osman Zabun taziye ziyaretinde bulundu.

Isparta

Nusaybin İlçesi'nin Üçyol Mevkii'nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına PKK'lı teröristler dün saat 23.40 sıralarında bombalı saldırı düzenledi. Zırhlı aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan tahrip gücü yüksek bombanın uzaktan kumandayla infilak ettirilmesi sonucu, araçta bulunan 1'i komiser 3 polis şehit oldu, 1 polis memuru da ağır yaralandı.

Saldırıda şehit olan 3 yıllık polis memuru Sezgin Uludağ'ın Isparta merkez Hisar Mahallesi'nde oturan annesi Selver ve babası Mehmet Uludağ'a acı haber geldi. 3 erkek kardeşin en küçüğü olan ve yılbaşından 1 ay önce Nusaybin'e tayin olan Sezgin Uludağ'ın baba evine Türk bayrağı asıldı ve taziye çadırı kurulması için çalışma başlatıldı.

Evde taziyeleri kabul eden Baba Mehmet Uludağ ve Annesi Selver Uludağ ise zaman zaman gözyaşlarını boğuldu. Anne Selver Uludağ, "Kuzum, Kuzum, kuzum gitti" diye feryat etti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATAN

16 Eylül 2015 Çarşamba 23:19

EY KENDİNİ BİLMEZ DENSİZ LER ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI BİZİM ŞİMDİ BU ACI İİÇİNDE SİYSET YAPMA ZAMNIMI VRDDA OLUR OLMAZ YORUM YAZIYORSUNUZ ŞİMDİ BİRLİK OLUP BEREER OLUP BU AL YILDIZLI BAYRAĞIMIZA VATANIMIZA SAHİP ÇIKMA ZAMANI SİYASET YAPIMA ZAMANI DEĞİLDİR BURADAN HERLES KENNE GELSİN SİLKİLENSİN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE AYEICA BURADADAN SUN SÖYLEMEK İSTİYORUM EVİNIZE ARACINA İŞ YERİLERNE LÜTFEN TÜRK BAYRAAĞINI ASALIM BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKALIM

yezitler

17 Eylül 2015 Perşembe 11:47

Bumu zekan bumu çözümün sana andaval hadi kemikçi denir.

Naci TATOĞLU

17 Eylül 2015 Perşembe 09:19

Yazınıza aynen katılıyorum. Yalnız deneticimizden ricam yanlışlıkla beyenmedime basmışım. Düzeltir beyendiğimi tastiklerseniz memnun olurum kolay gelsin.

TÜRK

16 Eylül 2015 Çarşamba 22:07

Tarkan, Mustafa, biliyorum, bu yorumu da tıpkı diğerleri gibi yayınlamayacaksınız çünkü ekmeğiniz kesilir. Ama ben içimdekileri yine paylaşacağım; daha geçen yıl Barida Otelde Akiller denen kansızları karşılayıp, onlarla fotoğraf çektiren Osman Zabun'un, bugün şehit evine gidip "timsah" gözyaşları dökmesi onun rezilliğinin işaretidir. Madem, mert, yürekli, o zaman çıksın Kaymakkapı Meydanına ve Isparta'lıdan özür dilesin, af dilesin, helallik istesin.

deniz

16 Eylül 2015 Çarşamba 18:35

saygısız herif sebep olduklarını unuttun herhalde

siyaset

16 Eylül 2015 Çarşamba 18:24

ŞU DURUMDA BİLE SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ. YAZIK...

yezitler

16 Eylül 2015 Çarşamba 17:13

bomba 32 yorumlar nerende ssssssssssssssssssssssssss

..

16 Eylül 2015 Çarşamba 14:50

zabun bırak bu ayakları

Bi bilen

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:21

Timsahlar ağlar.

hanife eryiğit

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:15

kendilerini güvende zannedip zırhlı araca biniyorlar,ama sonuç ortada,ya araçlara zırh takmayı unutuyorlar,yada araçlar zırhlı diye emniyet görevlilerimizi kandırıyorlar,yazık ya bu kaçıncı. her ne hikmetse kendi zırhlı araçlarına hiçbirşey olmuyor,

--

16 Eylül 2015 Çarşamba 12:19

Birde Utanmadan Şehit evine mi gitmiş?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR