24 Nisan 2024 Çarşamba

YÜREKLER AĞIZA GELDİ!

Isparta’da şiddetli rüzgar ve yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kültür Sineması binasının girişi üzerinde, alttaki kaynak bağlantı noktalarından sökülen yüzlerce kilo ağırlığındaki demir kaplama levha, yürekleri ağza getirdi.

Isparta

Isparta’da hayatı olumsuz etkileyen şiddetli rüzgarla birlikte şehir merkezindeki dükkanların önündeki levhalar uçtu. Isparta belediyesi tarafından kiraya verilen Kültür Sineması binasının girişi üzerindeki yüzlerce kilo ağırlığındaki demir kaplama levha, alttaki kaynak bağlantı noktalarından söküldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, vatandaşların caddeden emniyetle geçmeleri için büyük çaba sarf etti. Şiddetli rüzgarda sallanan dev levhanın altına park eden araç sahiplerinin bulunması için de polis adeta seferber oldu. İki araç sahibi araçlarını çekerken, diğer iki aracın sahibine ulaşamayan polis, çekici çağırmak zorunda kaldı.

Bu sırada sallanmakta olan dev levhanın olduğu bölge güvenlik şeridine alınmak istendi ancak rüzgar buna izin vermedi. Şeridin bağlandığı duba uçtu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, levhayı alt köşelerinden iple söküldüğü demirlere bağlasa da bu durum da fayda etmedi. Rüzgarla birlikte zaman zaman demir parçaları düşerken, çağrılan kaynakçıyla dev levha güçlendirildi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR