25 Nisan 2024 Perşembe

YÜKÜMLÜLER ŞEHİTLİĞİ TEMİZLEDİ

YÜKÜMLÜLER ŞEHİTLİĞİ TEMİZLEDİ

Isparta

Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne bağlı 20 kamu hizmeti yükümlüsü, Karaağaç Mahallesindeki Isparta Şehitliği'nde temizlik çalışması yaptı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce, denetim ve takibi yapılan yükümlüler tarafından Isparta Garnizon Şehitliği'nde temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

Söz konusu çalışmayı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında da yaptıklarını ifade eden Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, Müdürlük olarak halkın yararına olan konularda denetimli serbestliğe tabi hükümlülerinden etkin bir şekilde faydalandıklarını söyleyerek; “Biz bu uygulamayı sömestr tatilinde de okullarımızda boya – badana ve okulların genel bakımları için de yaptık” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Memet

16 Ağustos 2019 Cuma 06:20

Birde belediye çünür deki mezarlığa baksa rezil otlar dolmuş doğru dürüst duvarı yok. Sayın başkan ilgilenirseniz iyi olacak saygılar. Yzg yıllardır bakmamış

Bir Gün Hepimiz öleceğiz

15 Ağustos 2019 Perşembe 15:33

Mezarlıkların tamamının mülkiyeti, kontrolü, yer tahsisi veya mezarlık kazma ve defin faaliyetleri Belediye bünyesine geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Aile mezarlığı veya mahalle mezarlığı diye bir ayırım yapmak veya cenaze konmasına müsaade etmemek son derece yanlış olduğunu düşünüyorum. Bazı kitlelere veya muhtarlara yetki vermeyi sonlandırmak gerekli, müsait olduğu sürece herkes istediği mezarlığa konulabilmeli.. Yetkililer çözüm bulmalı...

mahalle sakini

15 Ağustos 2019 Perşembe 14:40

YENİCE DERE MEZARLIĞI BAKIMSIZLIKTAN ÇOK KÖTÜ DURUMDA, BAŞIBOŞ KÖPEKLERDEN MEZARLIK ZİYARETİ YAPAMIYORUZ. OTLARDAN VE GEREKSİZ AĞAÇLARDAN AİLE BÜYÜKLERİMİZİN MEZARLARINA YAKLAŞAMIYORUZ. HERKES KAFASINA GÖRE MEZAR YERİ ÇEVİRİYOR. LÜTFEN YETKİLİLERDEN İLGİ ALAKA BEKLİYORUZ..

DENİZHAN GÜRORDU

15 Ağustos 2019 Perşembe 12:48

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.

ıspartalı

15 Ağustos 2019 Perşembe 12:18

çok güzel bir karar diğer mezarlıklarada yönlendirilebilir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR