18 Nisan 2024 Perşembe

Yüksek Faturaya Yüksek Tepki

Yüksek Faturaya Yüksek Tepki

Isparta

Uzun zamandır elektrikle ilgili yaşanan sorunlaravatandaşların tepkisi devam ediyor.  Isparta, Burdur ve Antalya'da elektrik dağıtım hizmeti verenCLK Adeniz'in fatura tarihlerinde yaptığı değişiklik sonrası abonelerine ikiaylık fatura yüksek göndermesi Antalya'da protesto edildi.

 

Açıklama yapan Tüketiciler Birliği Antalya Şube BaşkanıNeşet Gündüz, bir grup tarafından 'şirketin elemanısın' diyerek protestoedildi. Gergin anların yaşandığı eylemde Gündüz, polislerce alandan çıkarıldı.

 

Isparta, Burdur ve Antalya'da 1 milyon 800 bin aboneyeelektrik dağıtım hizmeti veren CLK Akdeniz'in fatura tarihlerinde yaptığıdeğişiklik sonrası abonelerinin bir bölümüne 2 aylık yüksek fatura göndermesinetepkiler devam ediyor.

 

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden örgütlenerek CumhuriyetMeydanı'nda toplanan kalabalık, şirket aleyhinde sloganlar attı.

 

'CLK elini cebimizden çek',' Ucuz enerji haktır satılamaz'sloganları atan gruba açıklama yapan, Tüketiciler Birliği Antalya Şube BaşkanıNeşet Gündüz, CLK ile görüşmeler yaptığını ve sorunun çözümü noktasındakolaylıklar sağlanacağını söyledi.

 

Bir grup ise Gündüz'e'Sen şirketin elemanı mısın?' diyerektepki gösterdi.

Sloganların üzerine de Gündüz, "Bilginiz yok sizinboşuna slogan atıyorsunuz. Dinlemek istemeyen gidebilir. Bilgi almak isteyenbilgi alacak burada. Sizin derdiniz başka. Ben sizin derdinizi anlıyorum.Konuşmamamı keserim. Kimsesin adamı da değilim. Siz bilgi almak istemiyorsunuz.Lütfen" dedi.

 

Bunun üzerine bir vatandaş, "Sen kimsin de biziazarlıyorsun. Terbiyesizlik yapma. Senin çocuğun yok karşında" diyerektepkisini dile getirdi.

 

Gündüz, alkış ve ıslıklarla kesildi. Ortamın gerilmesiüzerine polis, Gündüz'ü alandan uzaklaştırdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

uyan ısparta

26 Ocak 2015 Pazartesi 14:31

bizim sayaçlar karıştı bizide sayaç çarptı sizin sayaçlar ne durumda...

Bojuware 201

26 Ocak 2015 Pazartesi 10:42

Burda olması bilgi vermesi mücadele temsilcisi olması gereken Tük. kor der. bşk Abdullah bey nerde. Ne zaman aktivis olacak. Burdur tük. kor der. alkışlanır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR