29 Mart 2024 Cuma

YUH ARTIK BUNU DA GÖRDÜK

YUH ARTIK BUNU DA GÖRDÜK

Isparta

 Isparta Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesine küldökmek için konulan çöp konteynırının 15 adeti çalındığı bildirildi.

Mahallede bir gecede gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgiliMahlaeede şok etkisi yarattı. Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Rukiye Aksu ;Havaların soğuması nedeniyle ilçemizde kalorifer ve soba atıklarından oluşankül sorunu bir kez daha bizleri çözüm arayışına itmiştir. Gerek sağlık, gerekçevre kirliliği ve gerekse çirkin görüntülere son vermek amacıyla IspartaBelediye ekiplerimiz Mahalleimizin değişik noktalarına kül dökmek için koymuşolduğumuz çöp konteynırlarının kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafındanbir kısmının çalındığını, bir kısmınınsa tahrip edildiğini belirlemişbulunuyoruz. 

Mahalle Halkımızdan

destek bekliyoruz

Vatandaşların kamu malına karşı duyarsızlığından şikayetçiolan Bahçelievler MAhalle Muhtarı Rukiye Aksu ; hırsızlık olaylarının önlenmesiiçin halkımızdan destek bekliyoruz. Vatandaşlarımız kül çöp konteynırlarınıçalan hırsızları gördükleri takdirde Belediyemize ve Emniyet Müdürlüğümüzeihbarda bulunsunlar. Görüyoruz ki vatandaşlarımız bu konuda biraz duyarsız. Budurum ancak vatandaşlar kamu mallarına sahip çıkarsa çözümlenebilir" diyekonuştu.

Gereken cezayı alacaklar

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR