29 Mart 2024 Cuma

YÖNETİM UMUTLU DÖNDÜ!

AK Parti İlçe Yönetimi Ankara temaslarından olumlu sonuç aldı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç’in, Yalvaç heyetinin tüm isteklerini dinleyerek çözüm için olumlu yaklaşım gösterdiği haber verildi

Isparta

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Çarşamba günü Ankara’ya giderek Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ce Said Yüce ile görüştü. Milletvekili Bilgiç’e ilçenin öncelikli beklentilerine ilişkin dosya sunan AK Parti İlçe yönetimi Ankara temaslarından umutlu döndü.

    YALVAÇLI HEMŞEHRİLERİMİZ İSTİYORSA YAPARIZ

    Ankara temasları ile ilgili görüştüğümüz AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirterek; “TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç yoğun çalışma programı olmasına rağmen bize zamanını ayırdı ve isteklerimizi can kulağı ile dinledi. Kendisine değerli zamanını ayırması ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ankara seyahati öncesinde ifade ettiğim gibi ilçemizin en öncelikli sorunlarının çözüme kavuşturulması açısından milletvekilimize bir dosya sunduk. Bu dosyada Yalvaç T Tipi Cezaevi, Sağır-Çay yolu, Emniyet Hizmet Binası, Mobese gibi konular yer alıyordu. Sayın Milletvekilimiz Cezaevi yapımıyla ilgili olarak bize –Yalvaçlı hemşehrilerimiz cezaevi yapımı konusunda talepte bulunuyorsa yaparız. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın diyerek cezaevi yapımı konusu ile bizzat ilgileneceğini açıkça ifade etmişlerdir.

    KARAYOLLARI AĞINA ALINMASI İÇİN ÇABA SARFEDECEK

    En önemli konularımızdan birisi de Yalvaç ilçemizi Afyon’a en kısa yoldan ulaşım sağlayacağımız Sağır-Çay arasındaki dağ yolu konusu oldu. Sayın vekilimiz zaten bu konuyu yakınen biliyor. Biz bu talebimizi tekrar ilettik ve bize bu yolun işler hale gelmesi için karayolları ağına alınması gerektiğini bu bakımdan Ulaştırma Bakanlığı’na konuyu ileteceğini ve takipçisi olacağını ifade ettiler” şeklinde bilgi verdi.

    EMNİYET BİNAMIZI İBB YAPACAK

    Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı için arsa tahsisi yapıldığı ancak 2 yıldır yapım için beklendiği hatırlatıldı. Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Emniyet Genel Müdürlüğü adına İstanbul’da Emniyet binaları yapacağını bu binalardan birini de Yalvaç’a yapmaları için girişimde bulunduklarını belirtti. Binanın en kısa zamanda Yalvaç’a kazandırılması amacıyla Bilgiç’in ilgililerle temasa geçceği haber verildi.

    ESKİ HASTANE DEĞERLENDİRİLECEK

    Dosyada yer alan sorunlardan biri de eski hastane binasının ne olarak değerlendirileceği konusuydu. İlçe yönetimi ilçede yeni bir yüksekokul daha açılmasının yanında olduğunu bu mümkün olmazsa başka düşüncelerinde yer aldığını belirterek 4 alternatif sundu. Milletvekili Bilgiç bu konuda da gerekli çalışmaları yapacağına ilişkin umut verdi.

    AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu her yönü ile verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirerek, ‘İlçemizin ihtiyaçları konusunda ne eksiğimiz varsa hepsini tek tek Sayın vekilimize ilettik. Kendisi de gerçekten çok ilgilendi. Bu ilgi ve alakasına yürekten teşekkür ediyoruz. Her yönü ile verimli bir ziyaret oldu’ şeklinde duygularını ifade etti.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.

13 Şubat 2016 Cumartesi 13:26

sahipsiz memleketim,hani çağrı merkezi açılıyordu hani üniversite tren garına tahsisis edildi inşaat hemen başlıyacaktı hani doğal gaz gelecekti.unutmayın ki yüzde 53 oy verdik.son olarak unutma unutulursun,bekliyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR