24 Nisan 2024 Çarşamba

YOLUN AÇIK OLSUN, BAHTIN AK OLSUN...!

YOLUN AÇIK OLSUN, BAHTIN AK OLSUN...!

Isparta

 

Nihayet, Cumhurbaşkanımız tarafından Isparta Ak Parti Belediye Başkan adayımız olarak açıklanan Şükrü BAŞDEĞİRMEN beyi, pazar günü görkemli ve coşkulu bir kalabalık ile SDÜ girişinde karşıladık.

Lise yıllarından bugüne siyasetle ideal anlamında ilgilenen birisi olarak, bir belediye başkan adayını karşılayan insanların katman çeşitliliğini ilk defa bu kadar bir arada gördüm. Ispartalılar Şükrü beyi çok büyük hasretle bağırlarına bastılar. İşçisi oradaydı, memuru oradaydı, sanayicisi oradaydı. Vekilerimiz oradaydı.  Ak Parti teşkilatı topyekün oradaydı. Şükrü beyi Isparta'da gençlik yıllarından beri tanıyan ve alış veriş yapan insanlar oradaydı. Eski Doğru Yol'cular oradaydı ve Demokratlar da oradaydı. Milliyetçiler oradaydı. Muhafazakarlar zaten oradaydı. Kendini fanatik olarak hiçbir siyasi yelpazeye oturtmak istemeyen, yaşadıkları şehir adına saf ve temiz beklentileri olan sade vatandaşlar da oradaydı. 

SDÜ’den hareket eden konvoyumuz yaklaşık bir saat içerisinde Belediye İşhanı önüne vardığında, karşılamaya beraber gittiğimiz  ancak yoğun trafik yüzünden kaybettiğimiz arkadaşımı aradığımda, "hala otogar civarındayız" dedi. Oysa şehrimiz böyle bir teveccühü ancak parti başkanlarımız geldiğinde görürdü. Ak Parti, Şükrü beyin belediye başkanlığı için doğru aday olduğunu, Ispartalıların oraya büyük bir çoğunluğunun karşılamaya gelmesiyle ispatladı.

Isparta halkı biliyor ki Şükrü bey, hali vakti yerinde bir arkadaşımız. Aileden varlıklı. Ayrıca yıllardır şehrimizde Yaşar KÖSE abiyle beraber, inşaat malzemesi tüccarlığı ile dürüst bir esnaf ve sanayici olduklarını herkese ispatlamıştır. Ticari olarak, kendisi ile herhangi bir olumsuzluk yaşamış birilerine ben rastlamadım. Dilerim Allah bundan sonra da işlerini rast getirsin.

Bilirim ki, insan için iki türlü sermayeden bahsedilir. Biri hepimizin malumu olan maddi sermaye. Bir diğeri ise sosyal sermayedir. Günümüz şartlarında yetişmiş bir insanı herhangi bir göreve getirirken, seçerken veya tavsiye ederken, o kişinin maddi sermayesine bakıldığı kadar belki de daha öncelikli olarak sosyal sermayesine de bakılıyor. Zira sosyal sermaye kişinin öncelikle ailesinden, eğitiminden, çevresinden aldığı ve geliştirdiği değerlerin tümüdür. Yani kişi çevresi ile vardır. Çevresi kişinin referansıdır. Kişinin sosyal bir varlık olarak cemiyet içinde takındığı tavır ve davranışları kısaca sosyal sermayesi, kişiyi diğer insanlardan farklı kılan artılarıdır.

İşte bu anlamda Şükrü bey, Isparta ölçeğinde kamuoyu önünde rüştünü ispatlamış bir arkadaşımızdır. Hemşerilerimizin çoğu bir önceki yerel seçimlerde "keşke o gün adayımız Şükrü bey olsaydı" diyerek kaybedilen beş yıl için epey hayıflanmışlardı. O dönemde Şükrü bey ITSO seçimlerini malum olduğu üzere 17-0 gibi tarihi bir farkla kazanmıştı. Bu belki de ticaret odası seçimleri tarihinde ülkemizdeki bir ilkti ve kırılması zor bir rekordu. Bugün için de hala belki öyledir.

Görülüyor ki, Şükrü bey bu yarışta sosyal sermayesi ile diğer iki adayımızdan açık ara öndedir. Sokakta görüştüğüm hemşerilerimiz çoğunluğu bu cümlelerle olmasa da bana bunu bi şekilde ifade ediyorlar.

Üniversite yıllarında ekonomi okurken hocalarımız “satış ve pazarlama tekniği olarak olmazsa olmazları, doğru malı doğru zamanda, doğru yerde, doğru fiyatta, doğru tüketiciye sunmak”tır. Doğrunun eksildiği oranda pazarlama şansı da eksilir, diye öğrettiler. Partimiz ilk defa bütün doğruları bir arada getirerek, gerekli kombinasyonu sağlamıştır.

Sonuç olarak, adayımız Şükrü bey ve yerel seçimler için daha epey yazılar yazacağız. Dilimizin döndüğünce diğer iki adayımızı Şükrü bey ile kıyaslayarak farkımızı hemşerilerimize göstereceğiz. Tüm adaylarımıza ilimizin sorunları ve elzemleri hakkında hatırlatmalarımızı da yapacağız. Çare yok, bu bir sosyal sorumluluktur. Şimdilik kalın sağlıcakla...!

İsmail TANIŞMAN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

13 Aralık 2018 Perşembe 14:07

Koku geldi, gazı kapat :))

baron şükrü

13 Aralık 2018 Perşembe 12:50

Eleyyyyy,iliiiiiii,viri vir viriiiii hareketlere bak hareketlere ha ha hi hi ho ho

Mükremin

13 Aralık 2018 Perşembe 12:44

Masallah şükrü başkan siz olmasiniz kimi kötülüceklerdi bilmiyorum

Cümbüş ziya

13 Aralık 2018 Perşembe 11:58

Asgari ücret 1600,hak hukuk adalet hak getire,buda çıkmış mehteri veriyor.Ak kardeş köylü ineğini danasını sattı be,motoruna mazot alamıyor,sende çıkmış Ak bülbülleri alkışlıyorsun.İyi Partinin fetönün siyasi ayağı eleştirilsin önergesine niye akp ve mhp red verdi ?bi deviyevr bakem ismail,hadi konuşuver gari

hakkı kahraman

13 Aralık 2018 Perşembe 11:27

oyumuz şükrü başkana yayınyalın lütfen

ceng

13 Aralık 2018 Perşembe 11:10

nal mı toplayacak

ıspartaya gülüver

13 Aralık 2018 Perşembe 09:18

açılın beyler şükrü başkan gümbür gümbür geliyor.

MERAK

13 Aralık 2018 Perşembe 09:10

ACABA BU PARALI YORUMCULAR KAÇ PARA YA SATILDI..BU YANLI HABERLER PROFOSYENEL Bİ İŞ..DEMEDİ DEME..

Isparta lı

13 Aralık 2018 Perşembe 09:09

Yemin ederim sıkıldım bu gereksiz insanlardan dünün tüpçüsü bugünün yorumcusu olmuş.Bi bırakmadınız Isparta nın yakasını doymadınız.Şimdi de Şükrü ile arayış içindesiniz.İşi Ehline bırakın ehline...Macera aramayın..

Arap şükrü

13 Aralık 2018 Perşembe 00:09

Aman ha yeterki sizin gibi zatlar desteklesin şükrü yü.iyi işi ısparta iyi olacak inşallah

Silindir ziya

13 Aralık 2018 Perşembe 00:08

Ele ele valla billa ele şuna bak bide Zafer işareti falan yapıyor.dağ başında armut,vur sırtına saksağan

AOY

12 Aralık 2018 Çarşamba 22:40

ısparta yı iki kelime ile özetle deseler... ismail tanışman derim.

Ablaaaa

12 Aralık 2018 Çarşamba 22:08

Toplanan himmetler kurbanların listesi dolaşıyor ortada kim mi toplamış abla toplamıştır yakında görecez

gariban dostu

12 Aralık 2018 Çarşamba 21:44

memurlarda orada diyorsun ama memurun siyaset yapması yasak kanunlarda açıktır ama o memurlar farklı partiden olsaydı vay hallerinemadem başdeğirmenin durumu iyi kaç tane kişinin elinden tutmuş kaç garibanı yanında tutmuş kaç tane ıspartalıyı biryere yerleştirmiş bu ısparta için ne yapmış kendi cebinden başka birşeyi düşünmeyen bu şehri nasıl düşünür???

Seda

12 Aralık 2018 Çarşamba 19:33

Yorumlariniza dikkat edin şükrü başdeğirmeni çeekemediğiniz belli hazımsızlık yapmayın soda icin soda

oz ispartali

12 Aralık 2018 Çarşamba 18:39

Tupcu senden guzel avukat olurmus keske avukat olsaydin yine sandiga gomulursunuz insaallah

Vatandaş rıza

12 Aralık 2018 Çarşamba 17:47

Sende yorumcu oldun ya birşeyden anlıyor gibi sen kim yorum kim ya sen git tüp sat sizin belediye başkanınızı gördü bu halk bir daha yemez

ısparta

12 Aralık 2018 Çarşamba 15:41

tüpcüüüüü bi sus artık sen önce kaldırımları boşalt

muhammet

12 Aralık 2018 Çarşamba 14:46

Yolu da bahtıda kapalı, yine hüsranı yaşayacaksınız. Ardınıza bakmadan terkedeceksiniz sandıkları.

mehmet

12 Aralık 2018 Çarşamba 14:40

basur olmuş gibi motora biniyon

köylü

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:47

bu adamın küçükken kafasına saksı düşmüş herhalde

Amaaaaaan

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:39

İçimbulaniyo gördüm mü çıkarmayın bunu...ya

Büyük ablayı tanımayan var mı?

12 Aralık 2018 Çarşamba 13:30

Yaa arkadaş hadi reisede yanlış bilgiler gitti bu adam aday oldu. Ama ısparta tanıyor kime parlatıp yutturmaya çalışıyorsunuz sizin içiniz almış olabilir ama bizim almıyor ablalı abili aileyi siz koşun boş yere

SELİM GÖRGÜN

12 Aralık 2018 Çarşamba 12:31

tüp fiyatları ne olacak böyle vatandaş tüp alamıyor birde onu yazıver.

hamdi

12 Aralık 2018 Çarşamba 12:22

ah tüpcüm ah ne olacak senin bu halin.asıl belediye başkanı adayımız sen olman lazım.harcanıyorsun vallahi buralarda.

fatura

12 Aralık 2018 Çarşamba 12:14

karağaçtaki dükkan kimin araştır bi once ondan sonra iftira at

hasan

12 Aralık 2018 Çarşamba 11:33

yine hortladı kara gözlü tüpçü.

vatandaş rıza

12 Aralık 2018 Çarşamba 11:12

ver odunu sayın tüpçüm

Kamu spotudur yanındayiz şükrü başkan

12 Aralık 2018 Çarşamba 11:05

Yüce rabbim yolunu bahtını acik etsin şükrü başkan halk seninle

Yazik

12 Aralık 2018 Çarşamba 11:04

Şükrü başkani onu destekleyenleri çekemiyorsunuz ne yazik

kim bu adam

12 Aralık 2018 Çarşamba 08:53

Kim bu adam Isparta ya katkısı olsaydı o zafer işareti yapmazdı bir yere gelmek için mi burda

DENİZHAN GÜRORDU

12 Aralık 2018 Çarşamba 08:37

ÖZLETTİN VALLA, HATTA UNUTMUŞTUK SENİ, 4 Ü BIRAK 2 KELİMEYİ YAN YANA GETİREMEYEN PİYON YİNE SAHNEDE, EEE ALİ YAZAR VELİ OKUR BU OLSA GEREK, SÖZDE SENİN OLAN ANCAK BAŞKASININ KALEME ALDIĞI YORUMU OKUMAYA NE GEREK.

batakçılar

12 Aralık 2018 Çarşamba 08:24

160 trilyonu temizleyen sanki babandı..başdeğirmenmiş..senden bu ömre bedel gözlerle ancak değirmenci olur şükrüyle öğütür durursunuz

Emine

12 Aralık 2018 Çarşamba 08:04

Bu sefer şükrü başkan alacak

Siz vâzifelerinizide yapamadınız ya!

12 Aralık 2018 Çarşamba 02:51

Bu yazıyı senin isminle yayımlatan zat! Kafayı Yusuf Ziya Günaydın'la bozmuş! Yusuf Ziya Günaydınla uğraşmak yerine gidip şu kyk'larda sermaye sâhiplerin milletin evladını nasıl haksız sümürüyor onu incelesin, dereboğazında her kazada sorumluluğunu bil vicdanını devreye sok o yolu duble yol yapsın, hızlı tiren getirsin asker ve üniversite şehrine, ünüversiteden mezunlarına iş ortamı oluştursun! Bırak belediyeyi Yusuf Ziya gâyet güzel öz kaynaklarıyla yönetiyor, vâzifelerini gâyet güzel yapıyor!

Egemenlik kayıtsız şartsız sermayeninmidir!

12 Aralık 2018 Çarşamba 02:26

Kyk da kalan çocukların verdikleri dilekçelere, topladıkları imzalara cevap vermemenize niçin şaşırmıyoruz! Seneler önce Dereboğazı yolunda meydâna gelen kazaların çokluğundan ötürü yürüyüş yapan Isparta halkına o zamanın vekillerinden Receb Özel'in " Kazma kürek alıp gidin!" diyerek milletin talep sesini gâleye almamış olması. Yurtlarda kalan çocukların dilekçe ve topladıkları imzaların kâleye alınmamış olması bizi şaşırtmamalı değilmi! Çocuklar sâkin olup seçim sandığında duyurmalı seslerini!

Isparta unutmaz!

12 Aralık 2018 Çarşamba 01:47

ÖNCE YAPTIĞINIZ İŞİ DOĞRU YAPINDA! 16 SENEDİR TABAKHANE KOKUSUNA ÇÖZÜM BULAMAYAN, DEREBOĞAZINA BÖLÜNMÜŞ YOL YAPAMIYAN, GEÇTİM HIZLI TRENİ, KARA TİRENE HASRET KOYAN, KYK'LARDA DOĞRU DÜRÜST HİZMET VEREMİYEN SİZE BELEDİYEYİ TESLİM ETMEK GERÇEKTEN HİİÇ AKIL KÂRI DEĞİL! SİZ MİLLETE ÜLKENİN BEKA SORUNU VAR DİYORSUNUZ, AMA MİLLETTE ZEKÂ SORUNU YOK ELHAMDÜLİLLEH! OYLARIMIZ YUSUF ZİYA GÜNAYDINA!

Isparta Hizmet İster

12 Aralık 2018 Çarşamba 01:28

Yusuf Zİya gidecek, Şükrü Başdeğirmenle Isparta bu yerinde saymaklıktan hatta geriye gitmeklikten kurtulacak insaAllah.. Hizmete hasret kaldık.. Bu sefer olacak..

Fatura

12 Aralık 2018 Çarşamba 00:51

Dinden,imandan,namustan bahseden tüpçü,önce fatura vermeyi öğrensen diyorum.Karaağaç pazarının köşesindeki dükanından ne zaman alışveriş yapsak ve fatura istesek, nedense ya yazarkasa arızalı oluyor ya da araçta diyor oğlun.Buna ne diyeceksin tüpçü kardeş???

Deli Fişek

12 Aralık 2018 Çarşamba 00:34

Bende Ak Partiliyim ama bu tanışman kim arkadaş???

Korku

12 Aralık 2018 Çarşamba 00:28

ALLAH'hım Zulüm Etmek'den Zulü me Destek Vermek'den Zulü me Uramak'dan Zalim'ler'le Birlik'de Olma'dan ALLAH'hım Sana Sığınırım.

Isparta lı

12 Aralık 2018 Çarşamba 00:26

Yol da yürümesini bilmeyen,iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan bir kişinin.....

Vatandaş

11 Aralık 2018 Salı 23:56

Ver gazı... ver gazı.... Gazcıların ve akp nin otoritesi üstün şahsiyet :)

Tüp

11 Aralık 2018 Salı 23:49

Tüpün içindeki, gazın adı neydi.

Peki siz kimsiniz

11 Aralık 2018 Salı 23:44

Insanlari egitimletine veya yaptiklari ise gore kucumseyen sahislar. Ziya nin şak-şakculari. Cunurdeki gökdeleni gozumuze gozumuze soktu ziya. Balaman in tirmagi olamazsiniz. O saat kulesinin sökülme maliyetini bir araştırın. Hrpinizin kursaginsa kalsin. Şak-şak cilar

Sedat

11 Aralık 2018 Salı 23:29

Ūç beş insanın şişirmesiyle seçim kazanılmıyor.ıspartamız ak partiye ve mhp oy vermeyecek.Muhalefet bu işi ****ūrūr.bence gökmenolu kazanacak ısparta kazanacak

Atabeyli

11 Aralık 2018 Salı 23:13

AK Parti adayı Başdeğirmen olunca Belediye zorbalığı olmayacak mı demek istiyorsunuz. Mevcut milletvekilleri Bilgiç ve Özel ile il başkanı Gökgöz zorbalık ve zulümlerin perde arkasındaki aktörler olmasın sakın. Ne değişecek Balaman gitti Başdeğirmen mi gelecek. Allah korusun.

Y.ZİYA GÜNAYDIN

11 Aralık 2018 Salı 23:12

Biz gibi Ispartalı vatandaşlara maşa olacak,milletvekillerinin gölgesi altında kalacak bir aday değil YUSUF ZİYA GÜNAYDIN başkanım gibi Isparta'ya değerler katmış belli bir zümreye değil ISPARTA'ya hizmet edecek bir başkana ihtiyacımız var. Etrafındaki insanların kuklası olacak aday lazım değil.

Madur

11 Aralık 2018 Salı 23:07

Siyasetçi Ülkemize Ne verdi? Ancak Kendi Yakınlarına Kamu Kaynaklarından Balı Kalmak Verdi. Halen daha Balı Kaynak Yiyelim Diye Cabalıyorlar. İstismar Edilmedik Ne Din Kaldı Ne Milliyetçilik Kaldi Çıkara Ulaşmak için Har'yol Kullanılıyor Buyüzden. ALLAH Siyaset'çiler'le Ne Bu Dünyada Ne Öbür Düyada Beraber Etmesin. ALLAH Bu Milleti Siyasetin ve Siyasetçinin Serinden Korusun.

Vatandaş

11 Aralık 2018 Salı 22:56

Önce bir dükkanın önünü temizle.. Kaldırım işgalinden bıktık,geçilmiyor. Yetti artık.

Cezmi Ağa

11 Aralık 2018 Salı 22:46

Uzun zamandır yorum yapmıyordum yapmayacaktım da ama tüpün gazından kafayı bulanlar tövbe bozduruyor adama. 1 Şükrü Bey sana nr vaat etti ? 2 Ev tipi tüp temmuzda ne kadardı şimdi ne kadar ? 3 Belediyenin kaldırımını işgal et 2 tane araba park et sonra at tut. 4 Ak parti 2014 seçiminde seni neden belediye meclisine aday göstermedi? 5 2014 2016 arası partiye küstüğün doğru mu ? Demirören eşittir Tanışman nedir bu ülkenin tüp kaderi ?

sengetli

11 Aralık 2018 Salı 22:33

Ak parti dagilsa ilk karalayacak insan sensin .bu parti senden medet bekliyosa vay haline.

Spartan

11 Aralık 2018 Salı 22:33

Bir AkPartili olarak senin içine sindimi bu devşirme aday tüpçü? Yıllarca teşkilatta hizmet edenler avucunu yalarken tepeden inen bu zat-ı muhterem seni hiç rahatsız etmedi mi? Adamın FETÖ şüphesi de çabası. Sağ kol sol kol FETÖcü ama adam temiz öyle mi? Kandırmayalım birbirimizi. Siz ikna olmadınız ki bizi ikna edesiniz. Yarın fetöcülerle fotoları videoları çıkarsa ne diyeceksiniz. Kandırılmış mı? Yıllarca Ak Partiye oy verdim ama yiğidin hakkını yiğide vermek lazım; Oylar YZG'ge MHP'ye değil.

Tüpçü Fiko

11 Aralık 2018 Salı 22:29

Vayyy beeee tüpçüye bak sen. Neymiş daha çok yazı yazacakmış. İşine bak sen senide iyi biliyoruz

621

11 Aralık 2018 Salı 22:28

kaç trilyon borç bıraktınız ne görevine talipsiniz geçin o işi

Ali

11 Aralık 2018 Salı 22:27

Önce yolun ortasına kaldırıma koyduğun tüpleri topla

VAHAP ASLAN

11 Aralık 2018 Salı 22:26

AÇIK VE NET SÖYLÜYORRUM KONVOY BAYA SAĞLAMSA DRONE GÖRÜNTÜERİNİ YAYINLAYIN. BEN ORADAYDIM DRONE VARDI ÇIKARIN GÖRÜNTÜLERİ KİM GELMİŞ KİM GELMEMİŞ Bİ GÖREK

Bülent Görmez

11 Aralık 2018 Salı 22:25

Hiç kusura bakmayın ben AK Partili olarak ailem dahil katılmadık. Katılmam. Ali Bolat’ın hakkı yendi. Ne her kesimi... Ticaret Odasından arkadaşlar vardı sadece orada. Ve hiç kusura bakmayın kalabalık değildi. Konvoy işini bi geçin ya

Tüpçüye Cevap

11 Aralık 2018 Salı 22:23

Yahu tüpçü Allah aşkına işine bak. Ne herkesimi, Lüx arabadan geçilmedi konvoy. İstersen araba markalarıyla ilgili yazı yaz sen.

Hakkı

11 Aralık 2018 Salı 22:17

ya sen kimsin. Ne iş yaparsın. Tahsilin eğitimin ne. İkide bir çıkıyosun karşımıza. İnan hiç bir yazı ı okumadım. Ve yine okumadan yorum yapıyorum. Git ötede oyna. Tipinden belli zaten rüzgar nereye eserse oraya eğilecek bi tip

Mustafa Kemal

11 Aralık 2018 Salı 22:17

Isparta esnafı Balamanın yaptıklarını unuttu galiba. Yeni sanayiyi öldüm fiyatına istimlak etsinlerde görsünler gününü. Oyumuz Gökmen’e.

Düz duvar yıkılmaz Biiznillêh!

11 Aralık 2018 Salı 22:14

Sayın Yusuf Ziya Günaydın beyefendi seçildiği günden beri düz ve aynı istikamette durdu! Seçildiği günden beri bazı siyasetçiler ve o günlerde [ne istedilerde vermedik!] denilen örgüt sürekli Yusuf Ziya Günaydın ve muhalif parti belediyelerinin bir açığını aradılar! İcraatlerini engellemek veya durdurmak için Davalar açtılar bir çoğundan beraat etti başkan! Olmadı Fetö örgütü bir çok mhp'li belediyeye kumpas kurdu, kumpasları başlarına döndü fetönün elhamdülilleh! Bu sebeble en düzgün aday Yzg!

Gökhan Yağmur

11 Aralık 2018 Salı 22:02

Isparta da Tüpçü İsmail, Ankara da Melih Gökçek arada bir sahneye çıkarlar

İftiralara devam ettikçe Yzg oylar!

11 Aralık 2018 Salı 21:55

Yusuf Ziya Günaydın'ın senelerdir bir açığını arıyorsunuz siyasi hayatını bitirmek için bulamadınız! Tabakhane pisliğini bile Yusuf Ziya Günaydına yıktın iftiralarınla, 16 senedir vekil olan Vekil çıktı dedi bu iş özel idarenin , biz kaynak buluyoruz 7 ay sonra kokuyu çözcez! İşte bu Yzg pislik çalma girişimlerinizden ötürü Yzg vereceğiz oylarımızı Tüpçüüü!

Biz herkesimle iç içe mutluyuz!

11 Aralık 2018 Salı 21:43

Kentsel dönüşüm adı altında, Isparta merkezdeki herkesin malını 2 kuruşa alırsınız, itiraz edeninkini kamulaştırırsınız, tirilyonluk dâireler yaparsınız, Dâireleri Katarlılar vs. zenginlere satarsınız! Ucuz ev sâhibi olacam sevdâsıyla size oy verenlere, sûriyelilerede şöyle şehrin dışında dağlara ucuz ahır gibi dâireleri geto yapar ****ara şehirden sürgün edersiniz fakir fukarayı! Oh mis! Zenginleri ve fâkirleri tamamen ayırırsınız sizin icraatten anladığınız işte bu! Yzg'dan başkasına oy yok!

Mazlum

11 Aralık 2018 Salı 21:34

Ey Sayın Siyasetçiler Gerçekten Delikanlıyısanız? Gerçekten Samimiseniz? T.C De Yaşayan Har Bireyin Gelirini Bugünkü Şartlarda En Milimum 10000TL'Yapın? Lütfen Gerisi Fasa Fiso. Birde 31'Mart Yerel Seçimlerinden Sonra Türkiye'yi Neler Bekliyor Söyleyverin? Lütfen.

Sait

11 Aralık 2018 Salı 20:51

He ismail he. Git isine ismail yaas

Tataristan

11 Aralık 2018 Salı 20:41

Ötede oyna fazla gürültü yapıyorsun

En dürüstü gene Yzg, bu kesin!

11 Aralık 2018 Salı 20:39

Chp'nin adayıyla seçime giren ip'e, nede parti dışından dayatılan Fetöyle adı anılan kişiye oy moy vermez Isparta halkı! Boşa dememiş atalarımız düz duvar yıkılmaz diye! Yusuf Ziya Günaydın düz durdu, dürüst ve milli hizmet etti, iktidarı ellerinde ve yanlarında tutanlar senelerce Yusuf Ziya Günaydın'ı Ispartadan silmek için ellerinden gelen karalamayı arkalarına koymadılar, hep açığını aradılar! Açığını bulsalardı çoktan bitirirlerdi Yzg'ın siyaset hayatını!

ali32

11 Aralık 2018 Salı 20:34

başkanlık senin hakkındi İsmail.

Kaya

11 Aralık 2018 Salı 20:20

Tanışman abi bi motor binmene bir de yazılarına hastayım abiiiii

Ramazan gürdal

11 Aralık 2018 Salı 20:18

Lan gerzek Tüpçü ağzını topla sen başkana nasıl dudağın uçuklamis diyon aptal heriff

Milletin bakışı önemli olan.

11 Aralık 2018 Salı 20:16

Tanışmanın gözünden derken? Gazete arşivlerini ak belediyecilik ve hemen akabine çevirince Fetö ile yürünen hatta kolkola koşulan yollar dün gibi hafızamızda onları ne yapcaz! Yusuf Ziya Günaydınla selâmetle yola devam edeceğiz biiznilleh!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR