20 Nisan 2024 Cumartesi

YOLCULAR BÜYÜK KORKU YAŞADI

YOLCULAR BÜYÜK KORKU YAŞADI

Isparta

Özkanlar Alt geçidinde bir Özel Halk Otobüsü'nün ön tekeri koptu. Sürücü ve yolcuları korkutan ve büyük bir facianın kıl payı atlatılmasına neden olan ve koptuktan sonra karşı şeride giden otobüs tekeri,şans eseri o esnada oradan geçen bir araç yada motosiklete çarpmadı.


Otobüsünde hızlı gitmiyor olması olası bir facianın önüne geçti.  Son dönemde İstanbulda yaşanan Otobüs facialarından sonra ilimizde yaşanan bu kaza, Halk Otobüslerinin denetimi ve rutin kontrolü kim tarafından nasıl yapılıyor? sorusunu akıllaragetirdi.

Öte yandan şehir içi ve mahalle aralarında çok hızlı kullanılan halk otobüslerinin ne denli tehlikeli olduğu birkez daha ortaya çıktı.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kartal

25 Ağustos 2014 Pazartesi 01:49

Eşeğin sırtından para kazanıyorsan, eşeğe aslanlar gibi bakacaksın arkadaş. eşeğin sırtından kazanıp, hepsini, ata yedirmiyeceksin.

SDÜ Yaşamboyu el atmalı

15 Ağustos 2014 Cuma 01:36

SDü Yaşamboyu Merkezi, şöförler için halk otobüsü bakım onarım kursu açmalı acilen.

vatandaş

14 Ağustos 2014 Perşembe 18:06

Belediye denetimini yapmalı ve tekelciliği kaldırmalıdır.Belediye personelinden teknik inceleme ve yönetme ekibi olmalı.koop kendi kafasına göre yönetirse belediye kanuni görevini yapmamış olur BELEDİYECİLİK MADDELERİ AÇIKTIR.Belediye, (e), (f) ve (g) bentlerinde belirtilen hizmetleri Danıştayın görüşü ve İçişleri Bakanlığının kararıyla süresi kırkdokuz yılı geçmemek üzere imtiyaz yoluyla devredebilir; toplu taşıma hizmetlerini imtiyaz veya tekel oluşturmayacak şekilde ruhsat vermek suretiyle ye

AHMET

14 Ağustos 2014 Perşembe 09:57

DEĞİŞMEYEN ARAÇLARDAN. NORMALDİR

VATANDAS

14 Ağustos 2014 Perşembe 02:06

EEE YASLILARIDA AZARLIYORLAR ÜCRETSIZ BINMEYE KALKINCA ! BU DURUMU SAYIN VALI BIR AN ÖNCE CÖZMEK DURUMUNDA ! YA DESINLER HAYIR BÖYLE BIR YÖNETMELIK YOK 65 YAS ÜSTÜ ÜCRET ÖDEYECEK BILELIM , YADA HÜKÜMET BÖYLE BIR YASA VEYA YÖNETMELIK CIKARDIYSA BENDE VATANDAS OLARAK HAKKIMDIR ! HER VATANDAS GIBI HAKKIMI KULLANMAK ISTERIM BU NE BICIM BIR HAKSIZLIK !

VATANDAŞ

14 Ağustos 2014 Perşembe 00:35

OTOBÜS ESKİ YORGUN

by tabutçu

15 Ağustos 2014 Cuma 15:18

böyle düşük seviyeli kültürsüz bilgisiz otobüse binip inmesini bilmeyen topluluğa eski ve yorgun otobüslerbence ısparta halkına çook bile ben bay tabutçu olarak normal buluyorum otobüsleri daha büyük şehirdeki otobüsleri görmemişsiniz....

çöpçü

13 Ağustos 2014 Çarşamba 20:36

Isparta nın çöpü nü alan bizlere 60 kontör veren halk otobusleri dernegi diger belediye sirketlerine neden goster gec veriyor sabah iki otobus akşam iki otobus binen arkadaslarimiz ve ben 15 gunden sonra paramiz ile biniyoruuz makina bakiyeniz yetersiz dedigi zaman o kadar yolcunun icinde asagilaniyoruz buna bian once care bulunmasi lazim biz ıspartanin yuzlerinin aklariyiz ..

vatandaş

14 Ağustos 2014 Perşembe 14:21

sayın çöpçü aslında siz çalıştığınız şirketten maaşınıza ek yol ücretlerinizi alıyorsunuz.taşeron şirket olmanızdan dolayı belediye size ayrıcalık sağlıyor yinede

ALİ BİLİR

14 Ağustos 2014 Perşembe 11:49

BEDAVAMI BİNİYORSUN LAN DİYEN KIRO AYIP AYIP O BEĞENMEDİĞİN TEMİZLİKÇİ SENİN PİSLİĞİNİ TEMİZLİYOR 850 TL PARAYA VE SEN UTANMADAN HAKARET EDİYORSUN.AYIP AYIP O ADAMIN 15 GÜNLÜK OTOBÜS PARASI MAAŞININ 8/1 OLUYOR.TAMAMEN ÜCRETSİZ OLMASI LAZIM

noluyor?

13 Ağustos 2014 Çarşamba 22:33

bedava mı temizliyorsun lan !!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR