29 Mart 2024 Cuma

YOLCU OTOBÜSÜNDE YAKALANDI

YOLCU OTOBÜSÜNDE YAKALANDI

Asayiş

ISPARTA'DA durdurulun yolcu otobüsünde 1 şüphelinin yapılan üst aramasında uyuşturucu ele geçirildi.

Isparta'da bugün Antalya ilinden Isparta’ya gelen araçlar üzerinde yapılan uygulamada yolcu otobüsü içerisinde bulunan A.E. isimli şüphelinin durumundan şüphe duyularak yapılan üst aramasında 100 adet ECSTASY hap, 5.75 gr SKUNK ve  1adet hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli A.E. gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Serdengeçti Ecelfe Dığımzâde

26 Şubat 2022 Cumartesi 04:52

Şüpheliden şüphe edilmez. Şüpheli zâten şüphelidir. 'Maznûn'a "şüpheli" denirse olacağı bu!.. Şüpheli durumuna düşmeden önce olmuş bir hâdiseyi aktarırken 'şüpheli' sıfâtını zikredemeyiz ki! "Kişinin/şahsın durumundan şüphe duyularak" denebilir. Bu arada umûmiyyetle polislerin; insânlardan bahsederken "Şahsın üst araması yapıldı." örneğinde olduğu gibi hep "şahıs" kelimesini kullanmasına da ifrît olurum. Ayrıca "Şahsın üstü arandı." deyip hem "kısa kes, meges" yapıverseler ya!

Adalı

21 Ocak 2019 Pazartesi 22:28

Aynen böyle yakalayıp içeri atılacaklar cezalarını cekecekler .geçen ki operasyon haberinin altına yazmış arkadaşın biri 3 tane adam vurdum bu kadar ünlenmedim diye adam vurmayla adam olunmuyo onlarında ailesi var evlat açısı cekiyolar böyle yakala at ünlenmeye gerek yok

Ali Sedat

20 Ocak 2019 Pazar 22:50

İnsan sarrafi olunca suphelenmeye gerek yok. Tavır davranış ve tutumlar hatta göz bebeklerinin hareketi ile ne kadar masum numarası yapılırsa yapılsın kendini ele verir. Tebrik ediyoruz tüm güvenlik güçlerimiz i.

beş

20 Ocak 2019 Pazar 22:49

emniyet çalışıoooooo :) spartaMda

Koylu

20 Ocak 2019 Pazar 17:11

Kesinlikle ihbar vardır.durumundan nasıl şüphe edebiliyolar anlamiyom.çünkü bu idi yapanlar çok profesyonel kişiler.iyi yapmışsınız.emniyet güçleri ni tebrik ederim.bu tür kisilerin yeti cezaevi olmalı.inşallah 1 kaç ay sonra çıkmaz. ..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR