15 Mayıs 2024 Çarşamba

Şehit trafik polisi memleketinde toprağa verilecek

Şehit trafik polisi memleketinde toprağa verilecek

Isparta

ISPARTA'da askeri personelin kullandığı otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybeden trafik polisi Yonuz Turan'a (51), memleketi Afyonkarahisar ili Sandıklı İlçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaza 07.30 sıralarında Isparta-Eğirdir karayolunun 3. Kilometresinde meydana geldi. Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda görevli askeri personel İ.A. yönetimindeki otomobil, yolda radar uygulaması hazırlığı yapan Isparta Bölge Trafik Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Yonuz Turan’a ardından trafik aracına çarptı. Kazada polis memuru Turan ağır olmak üzere 4 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan trafik polisi memuru Yonuz Turan, kaldırıldığı Isparta Şehir Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.  Öte yandan otomobil sürücüsü İ.A. ile aynı araçta bulunan 3 yolcu da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada şehit olan Yonuz Turan’ın Afyonkarahisar ili Sandıklı İlçesi nüfusuna kayıtlı, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

ISPARTA VALİLİĞİ; ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TÖRENİN ARDINDAN SANDIKLI’DA DEFNEDİLECEK

Isparta Valiliği’nden yapılan açıklamada ise; “Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Yonuz Turan 29.04.2024 günü saat 07.20 civarında Isparta-Eğirdir karayolunda trafik uygulaması sırasında yolda seyreden bir aracın çarpması neticesinde şehit olmuştur. Afyonkarahisar Sandıklı nüfusuna kayıtlı olan Şehidimizin Naaşı 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 17.00'da Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılacak törenin ardından sevk edileceği Afyonkarahisar İli Sandıklı İlçesi Alacami Köyü’nde defnedilecektir. Şehidimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Aziz Milletimizin ve Emniyet Teşkilatımızın başı sağ olsun” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş 32

30 Nisan 2024 Salı 12:21

her yere radar kurun millet radara takılmamak için ani frenler abuk subuk hareketler... radarları gileyecem diye viraj içlerine koymalar. Al işte sana insan canı, bölge trafikmidir, emniyetmidir. Biraz görev yapan arkadaşların can güvenliğini de düşünün. çarpan arkadaşta ne kadar hızlıysa düm düz etmiş corollanın bagajı. Polisimize Allahtan rahmet ailesine de sabır dilerim, 3 çocuk babasız kaldı.

asdfghjklşi

30 Nisan 2024 Salı 11:35

Her kaza hareket halindeki bir hıza ulaşmış araç ile gerçekleşir hepsine hız sebepli mi diyeceğiz nedir bu ya, şehir içinde leş gibi araba süren kanser kitle buradaki yorumlara doluşmuş

asdfghjklşi

30 Nisan 2024 Salı 11:24

Dün kaza yerini gördüm doğa kolejinin ışıkları geçince 200m sonrasıydı ki arabaların daha yeni yeni hızlanmaya başladığı yerdi, ekstradan hızlı gittiği için mi kaza oldu yoksa sol şeridi yavaş giderek tıkayanları sağdan geçmeye çalışmak nedeniyle mi oldu, hız sebepli kazalar olsa da esasen yavaş gidenler trafikte sorun oluşturuyor, saçma sapan yorumlar yapmayın..

Oğuz

30 Nisan 2024 Salı 09:53

Arkadaş ankaraya gidip geliyorum keçiborluda ceza yiyorum Urfaya gidip geliyorum Beyşehiri geçip Şarkikaraağaç sınıra yakın yerde ceza yiyorum nasıl bir iş anlamadım ya Isparta dakiler iyi çalışıyor yada başkalrı çalışmıyor.

alı nerdes

30 Nisan 2024 Salı 00:12

ısparta kadar radar meraklısı bir il görmedim. .her yere radarısparta çıkışı sav yakını radar eğirdir yolu radar sdü radar....

Dezenfektan

29 Nisan 2024 Pazartesi 23:16

Radara dalmak da nedir yahu. Ne istediniz görevi başındaki polisimizden. Ceza da yazsalar görevlerini yapıyorlar. Bir de Trafik Polislerimize şu kadar ceza yazacaksınız diye baskı yapılmasa keşke. Teknoloji denen bir şey var yaa. Ne diye zorla egzoz gazı yutturuyorsunuz polisimize. Acaba tek suçlu çarpan araç mı? Başka suçlular yok mu? Bunca teknoloji kameralar , radarlar varken Polis arkadaşları zorla trafik uygulamasına gönderenler çok mu masum acaba?

Hüseyin

29 Nisan 2024 Pazartesi 18:29

Hız sınırı üzerinde kaza yapan alkollü araç kullanan kaxa yapan ehliyetsiz araç kulkanıp kaxa yapanlarun cezası taksirli suç kapsamından çıkmalı çıkarılmalı. Bu direk insanı öldürmeye teşebbüs suçu olmalı. Dile getiren varmı.

Öğretmen

29 Nisan 2024 Pazartesi 17:47

Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun.

Şoför

29 Nisan 2024 Pazartesi 17:12

Aynı yola hem EDA kur, hem de gezici radar kur. Üstelik sabah 7:30’da başla olta atmaya. Geri kalmış memleket Ispartadır. Tüm Türkiye’yi geziyorum böyle bir memleket görmedim.

Dinarlı

29 Nisan 2024 Pazartesi 15:01

Allah rahmet eylesin

AYAKTAKİ YOLCU

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:45

2024 hala seyyar radar araç ile tespit ediliyor. illa radar uygulaması yapacaksan kur taşınabilir radar /kuleleri gerekli yerlere indir 7/24 kayıt yap yaz cezayı.. 2024 ne ise 2124 de o olur bizde bu kafa ile bu ülke bi yere varamaz her konuda. daha ne canlar yanar allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı dilemekten bir şey gelmiyor.

Sürat Felaketdir

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:16

Hep bu süratli gitmek, faciaya davet çıkartıyor..Allah(cc)im rahmet eylesin.Geride kalanlara ailesine,sabır versin.

Tevfik Fikret AKAR

29 Nisan 2024 Pazartesi 13:01

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..Çok üzücü bir olay.. Ailesine ve yakınlarına ecir sabır diliyorum..

Muhtar

29 Nisan 2024 Pazartesi 12:25

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR