20 Nisan 2024 Cumartesi

YOK BÖYLE BİR KAZA

YOK BÖYLE BİR KAZA

Isparta

Burdur'da bir otomobil, kaygan yolda virajı alamayınca bir apartmanın bahçesine uçtu.

 

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Burdur merkez Serdaroğlu Caddesi'nde seyreden Cemil Sancak yönetimindeki 32 KF 053 plakalı otomobil, hafif yağış sebebiyle ıslanan yolda virajı alamadı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan araç, cadde üzerinde bulunan Mengi apartmanının bahçesine uçtu. Olay sonrası, şaşkına dönen sürücü Sancak, araçtan inerek uzaklaştı.

 "HIZ KESİCİ İSTİYORUZ"

 

Gürültüyle uyandıklarını dile getiren apartman sakini Kemal Gürhan, "15-20 dakika önce bir ses geldi. Aşağıya indiğimizde arabanın buraya girdiğini gördük. Bu yolda sürekli kaza oluyor. Birkaç defa önceki dönem belediye başkanımızla konuşmuştuk, buraya bir set çekilmesini, hız kesicinin yapılmasını istemiştik, bu yönde müracaatımız olmuştu. Bir sonuç alamadık.Yukarı tarafa konmuş bir tane, biraz daha aşağıya konsa iyi olur diye düşünüyoruz" dedi.

 

SÜRÜCÜ ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

 

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen trafik polisi, sürücü Cemil Sancak'a ulaştı. Çekici çağırdığını söyleyen sürücü Cemil Sancak, şaşkın tavırlarla, kayma sonucu bir anda kendini bahçedebulduğunu söyledi. Sağlık durumu iyi olan Sancak'a olay yerinde alkol muayenesi yapıldı. Apartmanın bahçesine giren ve büyük maddi hasar alan otomobil iseçekici yardımıyla bahçeden çıkarıldı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR