25 Nisan 2024 Perşembe

YOK ARTIK DEVE!

YOK ARTIK DEVE!

Isparta

Akıllara durgunluk veren görüntüler Isparta’da kayda geçti. Fırçalanıp, köpüklendi. Ardından tazyikli suyla yıkandı. Oto yıkamacıda bu kez bir otomobil değil deve yıkandı. Devenin keyfi yerindeydi ne sesi çıktı, nede huysuzluk yaptı. Çalışanlar tarafından önce köpüklenen deve daha sonra çalışanlar tarafından tazyikli suyla yıkandı. O görüntüler ise bir cep telefonu kameralarına yansındı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sokaklar bizim

23 Mayıs 2018 Çarşamba 12:10

cafeler caddesinde kaldırımlara taşmış kaldırımları kendi dükkan metrekaresi gibi zanneden ve o kaldırımları cam balkon ile kapatan yolda ara sokaklarda yaya için yürüme yolu bırakmayan esnafa ve bu esnafa dur demeyen belediye zabıtalarına isyanım var.

Esnaf

23 Mayıs 2018 Çarşamba 10:41

Dolar 5 tl.demeyin sonra yav kardeşim bu malzeme bu kadar mı olur alt tarafı şu alttarafı bu diye ağlamayın.tereyağ saman büyükbaşın dışarıdan geldiği bir memlekette her şey normal.bazıları anlamıyor yada anlamak istemiyor üretmiyoruz sadece tüketiyoruz.işte avrupa bu özelliğimizi kıskanıyor.üretsekte makinası ham maddedi yurt dışı menşeili.şu yerli araba çıksada 25 haziranda yerli arabalarımız ile konvoy yapsak.İYİ OLUR İNŞALLAH.HA BU ARADA DOLARIM YOK HEP BOŞALIYOR ARABAYADA 50 TL LİK YAKIT AL

Kamil Sönmez

23 Mayıs 2018 Çarşamba 00:22

Isparta'da sıradan bir gün..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR