28 Mart 2024 Perşembe

YOK ARTIK BUNU DA GÖRDÜK

YOK ARTIK BUNU DA GÖRDÜK

Isparta

Isparta, Burdur ve Antalya ’da 6 yabancı uyruklu kadına fuhuş yaptırdığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Hayat kadınlarından biri operasyon sırasında gizlendiği yatak bazasının altından çıkarıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, Sosyal medyadan örgütlenen Isparta Antalya ve Burdur'daki kişilere ulaşmaya çalışan son olarak ise Kemer ilçesi Göynük bölgesinde lüks tatil evlerinde fuhuş yapıldığı ihbarını alan Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, teknik takip başlattı. Fuhuş yaptırdığı öne sürülen zanlıları kısa sürede tespit eden ekipler, A.A., C.C.,Z.C., N.H. ’nin, 3 ’ü Moldova, 2 ’si Ukrayna ve biri de Belarus olmak üzere 6yabancı uyruklu kadını geceliği 2 bin TL ’den pazarladıklarını belirledi.Ayrıca zanlıların yakalanmamak ve dikkat çekmemek için kadınları ayrı ayrıevlerde konaklatıp kadınlara turist görüntüsü verdikleri öğrenildi.

 

YATAK BAZASININ ALTINDAN ÇIKTI

Kadınların lüks otellerde sadece zengin müşterilerle birlikte olduğu da öğrenilirken polis, şahısları yakalamak için düğmeye bastı.Yabancı uyruklu kadınlar kaldıkları evde yakalanarak gözaltına alınırken Ukrayna asıllı Anastasia D. isimli kadının operasyon sırasında saklanmak için yatak bazasının altına saklandığı ortaya çıktı.

Zanlılar Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle Antalya Adliyesine sevk edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR