26 Nisan 2024 Cuma

YİNE O YOL YİNE KAZA

YİNE O YOL YİNE KAZA

Isparta

Eğirdir ilçesinde  gün geçmiyor ki kaza olmasın, Miskinler Yokuşundan sonra Eğirdir'de en çok kazaların meydana geldiği Eğirdir Kemik Hastanesi alt yolunda az önce bir kaza daha meydanı geldi. Burada meydana gelen kazaların çoğunluğunun ise tek taraflı olması dikkatlerden kaçmıyor.

 

 Yaklaşık 30 dakika önce Eğirdir Belediyesi personellerinden 32 E 4234 Plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Neyseki ölen yada yaralanan olmadı, araçta maddi hasar meydana geldi. Kazaların sık sık yaşandığı bu noktaya yetkililerimizin artık önlem alma vakti geldi ve geçiyor. bu noktaya gerekli tedbirlerin alınmasını halkımız adına istiyoruz.

Kemal ERBEN EĞİRDİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

??

01 Nisan 2016 Cuma 23:48

yapılan kazaların aşırı hız nedeniyle olduğu aşikar. Asıl olarak denetim gelmeli.

Beyhan

01 Nisan 2016 Cuma 17:50

Her hafta gunde ıkı kez orta refujdeki çiçeklerin sulaması ve bakımı gıbı bır hobi edinmiş olan beledıye, hastane önüne ve bu guzergaha bır ust gecıt yapmak için 2055 yılını mı beklıyor acaba?? Sehırler arası bır yol bu kadar mı kotu dızayn edılebılır? Bır yagmur yagsa her yer gölet oluyor ama koltuğunda rahat oruruyor sayın yetkısızler!!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR