25 Nisan 2024 Perşembe

YİNE O KAVŞAK YİNE KAZA 1 ÖLÜ 2'İ AĞIR 6 YARALI

YİNE O KAVŞAK YİNE KAZA

Isparta

Senirkent ilçesi Gencali Köyü yakınlarına iki otomobil kavşakta kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil levhalara çarparak durabildi.Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Senirkent ve Uluborlu'daki hastenelere sevk edildi

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

duyarlı vatandaş

05 Ağustos 2017 Cumartesi 15:46

bu yolda kus uçurtmayan ikitane jandarma trafik timi vardı o yoldan gecip de ceza yemeyen de sayılıdır. Gel gelelim son 5-6 aydır bu timler goreve bike çıkmıyor araclari hergun görüyorum garajda ayni sekilde park edilmis yatıyor, oysa sabah ilk isimiz bu araclar yerinde mi diye bakardık sonuc belli kontrol yok kaza cok, diger yorumlarda da bahsedildigi gibi tek sorumlu alay komutanı dir, nerde timler

ispartali

05 Ağustos 2017 Cumartesi 13:15

son 2 yıldır bu yolda bırakın ölümlü kazayı yaralanmalı kaza bile yok denecek kadar azdı. peki ne oldu son 3 ayda da agir yarali ve olumlu kazalar oluyor. Bu sorunun cevabı birilerinin isine gelmedigi icin once astsubaylari baska ilceye tayin edilen sonra da tim sayısını 2 den 1 e dusuren ve son 3 aydir da göreve çıkarmayan il jandarma komutanına sorulmali.

Ali Özdemir

05 Ağustos 2017 Cumartesi 01:18

Kardeşim her zaman bu kavşakta kaza olma nedeni, dikkatsizlik ve tedbirsizlik. Gerek Afyon-Barla ve gerekse Yalvaç-Senirkent yolundan gelenlere 300 metre öncesinden levhalar, yol çizgileri ve çok hafif tıkırtıkı uyarmalar olmasına rağmen ,dediğim gibi her iki yönden gelenler jet hızıyla kavşakdan hızlıca geçelim diyorlar.Ondan sonra da vay anam yol hakkı benimdi,senindi.Ölümler,yaralanmalar v.s..SONUÇ YOL HAKKI DİYE BİR ŞEY TANIMIYORUM.DİKKAT VE TEDBİR GEREKLİDİR.

Vatandaş

04 Ağustos 2017 Cuma 21:22

Bu yola acilen çözüm bulunmalı 3 güne bir kaza meydana geliyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR