24 Nisan 2024 Çarşamba

YİNE KÜÇÜKGÖKÇELİ KAVŞAĞI YİNE KAZA

YİNE KÜÇÜKGÖKÇELİ KAVŞAĞI YİNE KAZA

Isparta

ISPARTA-Eğirdir karayolu üzerinde iki otomobil çarpıştı. Kazada sürücü yaralandı. 

Kaza Küçükgökçeli Köyü girişinde bulunan kavşakta meydana geldi. Daha öncede bir çok kazaların meydana geldiği kavşakta yine aynı kaza yaşandı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

24 Haziran 2018 Pazar 15:52

bu yol boz yap tahtası gibi oldu her sene yol yapılırmı yazık

Özen Saygı Dikkat

21 Haziran 2018 Perşembe 14:38

Dalgınlık değil olay dangalaklık yolu baban yaptırmış gibi kullanmayacaksın birşey olmaz deyip atlamayacaksın kendine ettiğin neyse de karşıdakine daha hassas olacaksın tırda gelebilirdi o zaman görürdük yola atlamayı az dikkat az özen başka birşey değil sinyal bile kullanmayan bir memlekete göre gene az kaza oluyor şansımıza.

ISPARTALI

21 Haziran 2018 Perşembe 13:25

ADAM BOŞUNA DEMEMİŞ. AŞKIMIZ EĞİRDİR ISPARTA YOLU GİBİ OLSUN, HİİÇ BİTMESİN DİYE

kozlucalı

21 Haziran 2018 Perşembe 10:34

çözüm ne hendek ne çukur gelişmiş ülkelerin hiç birinde tali yoldan çıkış ve ana yola hendek veya tümsek yapılmaz kurallar herkese geçerlidir. kavşaklara 65 km lik foto kapan koy hata yapan sürücü diğer arabanın masrafını ödesin trafikte sigortasız dolaşmayı engelle kaza yapanın sigorta primi artsın kaza yapmıyorsa düşsün (ben 30 yıldır araba kullanıyorum hiç kaza yapmadım sigorta 480 tl bana göre fazla)

Küçük Findoslu Ahmet

20 Haziran 2018 Çarşamba 23:08

Tali yoldan ana yola çıkmadan önce yüksek, gerekirse çok yüksek en az iki adet tümsek lazım buraya. Bazen bende daldırıyorum, ani çıkışlar yapabiliyorum. O nedenle hem uyarıcı, hem de hızı azaltıcı tümsek şart, hem de iki adet...Ana yoldaki adamın ne suçu var şimdi ????

K.Findoslu

20 Haziran 2018 Çarşamba 21:03

Sağına soluna dikkatli bakmadan tali yoldan ana yola çıkmaya çalışan dalgın şahıslar yüzünden bu kaz****ar oluyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR